Angelina Jolie, întâlnire la nivel înalt! Prima Doamnă a Franţei a primit-o la palatul Elysee

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie a fost asaltată de admiratori Foto:Getty
Angelina Jolie a fost asaltată de admiratori Foto:Getty

Angelina Jolie (42 ani) a decis să plece într-o scurtă vacanţă alături de cei şase copii ai săi şi a ales ca destinaţie Franţa , mai exact oraşul iubirii, Paris. Marţi, 30 ianuarie, Angelina Jolie s-a întâlnit cu un om foarte important al Franţei, demonstrând că pentru ea nu există, cu adevărat, o pauza de la lumina reflectoarelor.

Marţi dimineaţa, pe 30 ianuarie, Angelina Jolie a vizitat Muzeul Luvru, însoţită de cei şase copii ai săi şi a fost o prezenţă cu adevărat radiantă. Ţinuta actriţei a fost una impecabilă, căci a purtat o rochie neagră şi un palton lung de aceeaşi culoare, căruia i-a adăugat o capă pentru un plus de eleganţă.

În picioare a avut o pereche de pantofi stiletto, cu toc de o înălţime considerabilă.


    Angelina a vizitat muzeul Luvru împreună cu cei şase copiiFoto: Splash News
Angelina a vizitat muzeul Luvru împreună cu cei şase copiiFoto: Splash News

Singura pată de culoare a fost reprezentată de geanta nagră care a avea mâneru roşu. Pentru a-şi proteja chipul de blitz-ul aparatelor de fotografiat, Angelina a ales o pereche de ochelari supradimensionaţi, pe care i-a purtat şi în timpul întâlnirii pe care a avut câteva ore mai târziu. Cea cu care şi-a petrecut renumita actriţă după-amiaza a fost nimeni alta decât Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron.

Potrivit dailymail.co.uk, Angelina şi Brigitte Macron au discutat despre conflictele care ameninţă pacea mondială şi despre ultima vizită a actriţei într-o tabră de refugiaţi din Iordania. Mai mult decât atât, vedeta de la Hollywood a subliniat în faţa Primei Doamne importanţa încetării conflictelor în Siria. “Cerem membrilor Consiliului de Securitate să acţioneze pentru a rezolva acest conflict şi pentru a reconstrui pacea în Siria”, a declarat cunoscuta actriţă americană. Au discutat şi despre violenţele comise asupra femeilor, în limba engleză desigur, preţ de mai bine de o oră.


    Angelina Jolie şi Brigitte Macron, la palatul ElyseeFoto: Twitter
Angelina Jolie şi Brigitte Macron, la palatul ElyseeFoto: Twitter

Locul în care cele două s-au întâlnit a fost Palatul Elysee. Cu ocazia întâlnirii cu Brigitte Macron, Angelina a optat pentru o ţinută în culori deschise, de o eleganţă absolută. Actriţa a purtat o rochie albă şi o pereche de pantofi crem, iar umerii i-au fost acoperiţi de o capă scurtă. Pe de altă parte, Brigitte Macron a ales o vestimentaţie mai lejeră, renunţând la rochiile carcteristice care îi expun picioarele de invidiat. De această dată, Prima Doamnă a Franţei, a purtat o pereche de pantaloni, o cămasă aşbă şi un sacou cu un croi clasic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net