Angelina Jolie s-a măritat în secret?

Ultima actualizare:

Vedeta a fost fotografiată vineri pe aeroportul din Los Angeles, când se îmbarca să plece către Congo şi Rwanda. Paparazzi nu au putut trece cu vederea minunata verighetă bătută în diamante de pe degetul inelar de la mâna stângă a Angelinei.

Presa americană anunţă că ea şi Brad Pitt, de 49 de ani, s-ar fi căsătorit deja, încă din ziua de Crăciun, după o relaţie de aproape 7 ani.

Nunta a avut loc în insulele Turks şi Caicos la 25 decembrie 2012, în prezenţa familiilor şi a 12 bone, care au avut grijă de cei 6 copii ai cuplului. Mai mult decât atât, Brad fusese văzut cumpărând verighetele de la un magazin de lux la 27 noiembrie anul trecut. Surse spun că cei doi s-au căsătorit, mai ales că cei 6 copii îşi doresc asta foarte mult.

În luna aprilie a anului trecut, Angelina Jolie a pus întreaga planetă pe jar după ce a apărut purtând un inel cu un diamant imens, în valoare de 250.000 de dolari (850.000 de lei). Inelul făcut pe comandă de bijutierul Robert Procop era primit în dar de la iubitul Brad Pitt în momentul în care a acceptat să îi fie nevastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net