Angelina Jolie s-a mutat cu copiii într-o vilă de 25 de milioane $!

Ultima actualizare:

    Actrița a cumpărat o proprietate istoricăFoto: Getty
Actrița a cumpărat o proprietate istoricăFoto: Getty

Angelina Jolie (43 de ani) și cei șase copii ai săi s-au mutat într-o superbă vilă din Hollywood. Actrița a achiziționat proprietatea în valoare de 25 de milioane de dolari în urmă cu o lună. După divorțul de Brad Pitt (53 de ani), bruneta și-a ocupat timpul făcând naveta între SUA și Marea Britanie, unde mai are o casă și unde, de curând, a devenit profesoară la London School of Economics.

În septembrie anul trecut, Angelina Jolie a pus punct mariajului cu Brad Pitt. Copiii au rămas în custodia ei, iar ea și-a văzut de drum. Între timp, a regizat un film despre războiul civil din Cambodgia, „Întâi mi-au ucis tatăl”,  a început să predea  la London School of Economics  în calitate de lector la Centrul pentru femei, pace și securitate din candrul universității și a devenit imaginea unui parfum, „Guerlain”, salariul obținut în urma acestei campanii a fost donat în scopuri caritabile.

Acum, Angelina Jolie și-a găsit o nouă casă - o vilă de lux din Hollywood. Proprietatea are și o istorie. Ea a aparținut celebrului regizor american Cecil Blount Demille, potrivit Daily Mail.

simeon stalpnicul png

Vila a fost vândută pentru prima oară, în 1916, cu 28.000 de dolari. Este localizată în apropierea parcului Laughilin și la câteva minute cu mașina de casa din Los Feliz, pe care o avea cu Brad Pitt. Vila are 6 dormitoare, 10 băi. Proprietatea are piscină, terasă, o grădină imensă și se întinde pe 8.500 de metri patratii

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png