Angelina Jolie se iubeşte cu bodyguardul?

Bărbatul misterios se înţelege de minune cu Pax
Bărbatul misterios se înţelege de minune cu Pax

A găsit în sfârşit un sprijin de nădejde! Angelina Jolie s-a cuplat în secret cu bodyguardul său, un bărbat misterios al cărui nume nu e dat publicităţii. Cei 6 copii îl consideră ca pe un tată pe bărbat.

Chiar dacă divorţul de Brad Pitt (54 de ani) nu s-a încheiat, Angelina Jolie (43 de ani) şi-a găsit un nou iubit, susţine revista “New Weekly”.  Actriţa este văzută tot timpul în compania chipeşului bodyguard, care a reuşit să-i câştige încrederea, scrie şi publicaţia “Life & Style”. “Angelina se simte extrem de izolată de restul lumii. Bodyguardul este una dintre foarte  puţinele persoane pe care se poate sprijini. Petrec atât de mult timp împreună. El a devenit persoana în care are cea mai mare încredere”, a dezvăluit o sursă apropiată vedetei.


    Bărbatul misterios se înţelege de minune cu PaxFoto: Hepta
Bărbatul misterios se înţelege de minune cu PaxFoto: Hepta

“Bodyguardul se poartă extraordinar de frumos cu copiii Angelinei. Iar ei îl adoră”, adaugă aceasta. Maddox, de 17 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani, îl consideră ca pe un tată pe acest bărbat. Brad a înnebunit de gelozie când a aflat că Angelina şi copiii i-au găsit deja un înlocuitor.

E singurul ei sprijin

“Angelina ştie consecinţele mediatice ale faptului că e nedespărţită de bodyguard. Nu e proastă”, a spus o sursă apropiată divei. Deja, după ce a auzit de bodyguard, Brad a cerut să-i vadă mai des pe copii. Nu suportă ca alt bărbat să joace rolul de tată pentru ei. Angelina Jolie a dat divorţ de Brad Pitt în septembrie 2016 după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de viaţă comună. Ruptura s-a produs în urma unei altercaţii pe care actorul a avut-o cu unul dintre copii, Maddox, în timp ce starul se afla sub influenţa alcoolului. 

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg