Angelina Jolie și Brad Pitt s-au întâlnit cu Prințul William și Ducesa Kate Middleton

image
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au întâlnit cu Kate Middleton și Prințul William, la Palatul Kensington, pentru a lua ceaiul împreună.Foto: Getty

Cel mai sexy cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie (40 de ani) și Brad Pitt (51 de ani), a petrecut ore întregi în compania familiei regale britanice. Cele două staruri au luat ceaiul cu Prințul William (33 de ani) și Kate Middleton (33 de ani) la palatul Kensington, din Anglia.

Cele două cupluri celebre s-au întâlnit vineri (27 iunie) și au petrecut ore întregi, mai mult decât plănuiseră inițial. Angelina Jolie se află la Londra pentru a lua parte discuțiile Biroului Comunității Străine (Foreign & Commonwealth Office n.r) și pentru a-și susține campania împotriva violurilor care se petrec în război. Actrița vrea să stopeze agresiunile la care sunt supuse femeile și a violențelor sexuale care au loc în timpul războaielor. 

Kate Middleton și Prințul William au fost foarte entuziasmați să îi cunoască pe Brad Pitt și pe Angelina Jolie, conform usmagazine.com. Se pare că la întâlnire a luat parte și micuțul George, băiețelul familiei regale care are doar 1 an. Copiii cuplului Jolie-Pitt au fost și ei prezenți în Londra, dar nu au luat parte la întâlnirea dintre cupluri. Surse apropiate de familia regală au declarat că Angelina și Brad i-au luat un cadou pe măsură micuței Prințese Charlotte, care s-a născut în mai. 

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg