Angelina Jolie și fiica ei, Zahara, se dau cu același parfum. Motivul este mai mult decât emoționant

Ultima actualizare:

    Angelina, 45 de ani și fiica ei adoptivă Zahara, de 16 ani, folosesc același parfum pentru a nu-și duce dorulfoto: Profimedia
Angelina, 45 de ani și fiica ei adoptivă Zahara, de 16 ani, folosesc același parfum pentru a nu-și duce dorulfoto: Profimedia

Angelina Jolie, 45 de ani și fiica ei, Zahara, 16 ani, folosesc același parfum. Actrița a explicat de ce fac asta și cât de mult contează pentru ea acest gest aparent insignifiant. Angelina și Brad Pitt, 57 de ani, sunt în plină luptă în instanță pentru custodia celor șase copii Și după ce Brad și-a ieșit din pepeni în 2015 și l-a bruscat pe Pax, 17 ani, Angelina nu îl mai vrea deloc în preajma copiilor.

Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani a dezvăluit recent că ea și fiica ei Zahara folosesc același parfum. Ea a ținut să explice și de ce fac asta și motivul este extrem de emoționant. Angelina a spus că în felul acesta se gândesc una la cealaltă pentru că mirosul creează o legătură strânsă între ele. Jolie care trăiește în aceeași casă cu toți cei șase copii pe a căror custodie se luptă cu Brad Pitt, 57 de ani, spune că își ”pune la bătaie” produsele cosmetice și că Zahara e înnebunită după loțiunile de corp Guerlain. Însă și Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani îi ”împrumută” câte ceva fie din stilul vestimentar, fie din sertarele cu haine sau cosmetice.

Citește și:

Brad Pitt și Angelina Jolie, parteneri într-o afacere selectă. Costă 390 de dolari bucata

Brad Pitt a petrecut 18 luni la dezalcoolizare după divorţul de Angelina Jolie: «Ajunsesem într-un punct critic»

Angelina și Brad luptă pentru custodia copiilor

Brad Pitt (57 de ani) și Angelina Jolie s-au despărțit oficial în 2016 după 2 ani de căsnicie și 11 ani de viață comună, la câteva luni după scandalul din avion, din septembrie 2015. Însă războiul dintre ei nu s-a stins nici acum. Angelina a susținut sus și tare ca odraslele să stea doar cu ea. Abia după cinci ani de război, fostul soț a primit permisiunea de a-i lua și la el acasă pe copii din când în când. Un judecător a decis asta, după ce a adus dovezi că nu mai e dependent de alcool, cum era la momentul când soția a intentat divorțul. De altfel, casa Angelinei, de 24 milioane de dolari, și casa lui Brad, de 1,7 milioane de dolari, sunt situate la doar 5 minute distanță, una de alta, în zona Los Feliz, Los Angeles. Singurul lucru neclarificat între ei rămâne custodia. După despărțire, Angelina are o avere de 120 de milioane de dolari, iar Brad a rămas cu 300 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net