Angelina Jolie și Irina Shayk, mămici de nota 10! Nu se dau în lături de la nimic pentru a le face pe plac copiilor

Ultima actualizare:

     Irina şi Lea au fost surprinse pe străzile din New York
Irina şi Lea au fost surprinse pe străzile din New York

Sunt deja de nerecunoscut! Actriţa Angelina Jolie şi fotomodelul Irina Shayk au ieşit la plimbare cu fiicele lor, care au crescut foarte mult. Divele sunt mândre de ele.

Angelina Jolie, de 45 de ani, a fost surprinsă recent împreună cu una dintre fiicele sale, Vivienne, de 12 ani, colindând străzile din Los Angeles. Fata a mers cu mama la cumpărături înainte de Ziua Mamei, care se serbează la 10 mai în SUA.

Vivienne a crescut mult faţă de cum o ştiam. Este deja o domnişorică, mereu apropiată de mama sa. ”Copiii mei sunt încântaţi să-mi facă surprize de Ziua Mamei. Ei glumesc că ştiu să mă facă să plâng foarte repede. Ei râd de cât de mult plâng de emoţie”, a spus diva, care este în divorţ cu Brad Pitt (57 de ani) din 2016. Ei au împreună 6 copii, trei biologici, Shiloh, de 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 12 ani, şi 3 adoptivi, Zahara, de 16 ani, Pax de 17 ani, şi Maddox de 19 ani. Angelina şi Brad încă se ”bat” în justiţie pentru custodia lor şi pentru împărţirea bunurilor comune. Deocamdată, Angelina Jolie a rămas cu o avere de 120 de milioane de dolari şi toţi copiii sunt la ea.

Irina Shayk, de 35 de ani, a fost surprinsă şi ea, recent, la plimbare cu fiica sa, Lea, de 4 ani, rezultată din relaţia cu actorul Bradley Cooper (46 de ani).  

Fata, care a crescut mult faţă de cum o ştim, şi-a însoţit mama la cumpărături în New York. Irina o ţinea de mână pe micuţa adorabilă, într-o zi ploioasă. Nu mai există nimic între ea şi Bradley, dar ţin legătura pentru creşterea fetiţei. Ei s-au despărţit în iunie 2019. Rusoaica Irina Shayk are o avere de 25 de milioane de dolari.


     Angelina şi Vivienne au făcut cumpărături în Los Angeles
Angelina şi Vivienne au făcut cumpărături în Los Angeles

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net