Angelina Jolie și Jonny Lee Miller, din nou împreună? Sursele spun că flacăra dintre ei s-a reaprins


    Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au reluat legăturaFoto: Profimedia
Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au reluat legăturaFoto: Profimedia

Deși majoritatea fanilor Hollywood-ului îi vedeau pe Angelina Jolie și Brad Pitt ca fiind partenerii perfecți, iar în urma divorțului răsunător dintre cei doi, fanii încă mai sperau la o împăcare, se pare că actrița încearcă să reaprindă flăcările trecutului, însă cu alt fost soț!

Angelina Jolie (46) a fost surprinsă, recent, ieșind cu unul dintre fii săi, Pax, de la fostul său soț, Jonny Lee Miller, cu care a fost căsătorită trei ani, între 1996 și1999. Unele surse apropiate susțin că acest lucru ar însemna că vedeta a decis să se consoleze în brațele primei ei iubiri, după ce mariajul cu actorul Brad Pitt a luat sfârșit. 

Zvonurile n-ar fi tocmai neîntemeiate, având în vedere că aceasta a fost în vizită cu o sticlă scumpă de vin. „Jonny are încă un loc special în inimă pentru Angelina”, scriu deja tabloidele. Mai mult decât atât, se pare că Angelina i-a făcut acestuia două vizite în zile consecutive, prima oară fiind însoțită de un alt fiu, de Knox, în vârstă de 12 ani. Să însemne acest lucru că Angelina deja îi face cunoștință lui Jonny cu copiii ei?

Potrivit pagesix.com, Angelina și Jonny au reluat legătura pe care o aveau, urmând trendul vedetelor care se întorc la foștii lor parteneri și chiar se și împacă cu aceștia. Start-ul l-au dat Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au fost surprinși sărutându-se, după ce cântăreața a rupt logodna cu Alex Rodriguez.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg