Angelina Jolie, surprinsă ieșind cu fiul Pax de la fostul soț, Jonny Lee Miller


    Angelina Jolie și fiul ei, PaxFoto: Profimedia
Angelina Jolie și fiul ei, PaxFoto: Profimedia

Angelina Jolie a fost surprinsă, recent, ieșind cu un fiu de la fostul său soț, Jonny Lee Miller. E o dovadă că se întoarce la prima iubire, susțin deja unele surse.

Angelina Jolie (46 de ani) a fost surprinsă, recent, ieșind cu fiul său, Pax de 17 ani, din apartamentul fostului său soț, Jonny Lee Miller (48 de ani) din New York. Actrița care a dus o lungă bătălie în justiție cu fostul soț, Brad Pitt, pentru custodia celor 6 copii ai lor, a fost văzută că a fost în vizită cu o sticlă scumpă de vin. ”Jonny are încă un loc special în inimă pentru Angelina”, scrie ”The Sun”.

Angelina Jolie spune de ce e singură

A fost de două ori în vizită


    Au luat cina în vizităFoto: Profimedia
Au luat cina în vizităFoto: Profimedia

La prima vizită pe care i-a făcut-o lui Jonny Lee Miller, Angelina Jolie a fost însoțită numai de fiul său, Knox, de 12 ani. Însă, în ziua următoare, a mers Pax, care era curios să-l cunoască pe acest bărbat despre care actrița vorbește mereu foarte frumos. ”Angie e fericită deoarece Pax speră să se mute curând la New York, poate chiar cu școala. Ea e bucuroasă că are pe cineva de încredere. Că are de la cine să ceară un sfat sau chiar să vadă o față prietenoasă”, a spus o sursă apropiată de vedetă. Aceasta a mai spus că Angelina a luat cina în apartamentul cu două camere al lui Miller. Jonny a fost însurat cu Michele Hicks între 2008 și 2018, împreună cu care are un fiu. Cu Angelina a fost însurat între 1996-1999. Angelina Jolie a fost surprinsă ieșind cu fiul său, Pax, de la fostul ei soț.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png