Anthony Hopkins: «Urechile clăpăuge m-au făcut celebru!»

simeon stalpnicul png

La 72 de ani, Anthony Hopkins se simte un intrus la Hollywood. Ştie că "urechile clăpăuge" şi "prostia de om de la ţară" i-au adus primele roluri. Toată viaţa lui a încercat să mascheze cine e de fapt şi crede că acesta e singurul lucru care i-a ieşit de minune.

Citeşte şi

Anthony Hopkins a slăbit 36 de kilograme

"Colegii îmi spuneau Dumbo, ca elefantului. Toată viaţa au râs de mine şi de urechile mele. Am fost un om îngrozitor în tinereţe. Eram încet la minte şi îmi stresam profesorii punându-i să repete la nesfârşit lecţia. Nu înţelegeam o iotă din ce îmi spuneau", a declarat actorul de 73 de ani într-un interviu acordat la lansarea ultimului său film, "The Wolfman".

Actorul din "Tăcerea mieilor" spune că era considerat "prostul familiei" şi că acest lucru îl făcea total nepopular în anturaj. La 14 ani s-a apucat să citească Troţski şi colegii de la colegiul Cowbridge l-au marginalizat, considerându-l comunist. În 1960 se îndrăgosteşte de actorie şi se lansează în teatru.

Odată cu celebritatea vin şi necazurile. Divorţează în 1972 de Petronella Baker, prima sa soţie, şi se apucă de băut. Cunoaşte umilinţe uriaşe, fiind cules de pe străzi şi dus acasă de prieteni.

Acum se laudă cu 34 de ani de când nu a mai pus gura pe alcool. Un aport deosebit l-a avut actuala sa soţie Stella Arroyave.

Stella Arroyave l-a salvat din beţie

Hopkins crede că actriţa Stella Arroyave este iubirea vieţii lui

simeon stalpnicul png

Actorul Anthony Hopkins este de părere că iubirile de la bătrâneţe sunt cele care contează cu adevărat. După două căsătorii eşuate, cu Petronella Barker (1967-1972) şi cu Jennifer Lynton (1973-2002), Hopkins se îndrăgosteşte de actriţa de origine columbiană Stella Arroyave.

"Demonii alcoolului mă pândesc încă. Nu pot spune că m-am vindecat decât în momentul în care nevastă-mea este lângă mine. Simt că devin mai puternic atunci când Stella mă face să fiu aşa", a mai declarat Hopkins.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Valeri Kuzmin FOTO Inquam
Andrei Kartapolov FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg