Antonio Banderas vrea să promoveze turismul vinului

Ultima actualizare:

    Antonio Banderas
Antonio Banderas

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunţat duminică că vrea să dezvolte turismul legat de vin, pe o proprietate a sa viticolă din nordul Spaniei, unde va construi un hotel.

"Vreau să revitalizez acest proiect prin, de exemplu, conferinţe despre vin şi literatură. Vreau să promovez turismul vinului", a adăugat el într-un interviu acordat suplimentului săptămânal al ziarului El Mundo.

"Studiem posibilitatea construirii unui mic hotel pentru a-i primi pe amatorii de vin, pentru că este un loc minunat", a explicat el.

Actorul în vârstă de 49 de ani a cumpărat 50% dintr-o proprietate viticolă în martie pe malul fluviului Douro (nord). Cu o suprafaţă de 250 de hectare, podgoria numită Anta Banderas produce vin roş şi roz din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot şi o varietate locală, Tempranillo.

Anual, acolo sunt produse circa 600.000 de sticle. Proprietatea are o capacitate de producţie de 2 milioane de sticle pe an fără pierderi de calitate, potrivit lui Banderas.

Actorul este căsătorit cu vedeta americană Melanie Griffith din 1996 şi au o fiică de 12 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net