Apare noul sezon Cobra Kai! Data și detaliile lansării

Ultima actualizare:

După ce sfârșitul ultimului sezon ne-a lăsat cu un gust dulce-amărui, fanii serialului Cobra Kai așteaptă cu sufletul la gură următoarele peripeții ale foștilor rivali Daniel LaRusso și Johnny Lawrence. Din fericire, nu mai este așa mult de așteptat, Netflix anunțând că următorul sezon se va lansa într-o zi de vineri, pe 31 Decembrie.

Josh Heald, creatorul serialului, a anunțat în cadrul Paley Front Row că „tot ce pot spune este că a fost foarte important pentru noi să terminăm sezonul 3 pe acel ton satisfăcător, spre deosebire de cel trist din sezonul doi. [...] Este aceeași rețetă, dar totul este și la o scală mai mare, așa că suntem foarte mândri de rezultat. De-abia aștept să vedeți cu toții ce face fiecare personaj.”

Viitorul seriei Karate Kid 

Dacă vestea că vom primi un sezon întreg din Cobra Kai până la sfârșitul anului nu este suficient de bună, sezonul 5 a fost deja confirmat.

Conform lui Jon Hurwitz, co-creatorul serialului, „întotdeauna am avut un sfârșit plănuit, un punct încotro se îndreaptă povestea, dar am zis de la început că nu suntem siguri câte sezoane va lua să ajungem acolo. Încă din primul sezon am avut tot felul de idei care au trebuit împinse în următoarele sezoane pentru că nu am avut loc să le includem în primele 5 ore ale serialului. Am avut idei despre vorbeam de la început, dar care nu au apărut în serial până în sezonul 3 sau care nu vor apărea până în sezonul 4... încă mai avem o parte destul de mare din poveste de spus.”

Într-o serie de mesaje pe Twitter, Hurwitz a mai spus că deja lucrează la sezonul 5 și că serialul va avea, ideal, mai mult de 5 sezoane. În plus, se discută posibilitatea unor spin-off-uri. Țelul ar fi reînvigorarea pasiunii pentru franciza Karate Kid și continuarea poveștii în alte producții, cum a făcut Breaking Bad cu El Camino și Better Call Saul.

Sezonul 4 din Cobra Kai

Cel mai nou sezon din Cobra Kai va fi plin de suișuri și coborâșuri emoționale, serialul concentrându-se pe relațiile reaprinse sau sfărâmate la sfârșitul sezonului trecut.

Sezonul va acoperi evoluția relației celor doi prieteni deveniți dușmani (apoi deveniți iar prieteni), Demetri și Eli și se va concentra destul de mult pe relația tată-fiu-tată adoptiv dintre Johnny, Daniel și Robby Keene.

În plus, producătorii au spus despre ultimele episoade că vor fi mult mai intense decât orice am văzut până acum, inclusiv bătaia din școală care s-a terminat cu Miguel paralizat și Robbie blamat și respins de toți oamenii din viața sa. Desigur, Kreese și Terry Silver vor fi și ei în prim plan sezonul acesta, fostul sensei Cobra Kai și milionarul care a înființat dojo-ul având fiecare motivele lor să se răzbune pe Daniel și Johnny.

Ralph Maccio, care l-a jucat pe Daniel LaRusso încă din 1984, a declarat că de-abia așteaptă să vadă partea întunecată a personajului, care va fi adusă la suprafață de numărul mare de conflicte din viața lui și de absența mentorului său.

William Zabka, care-l joacă pe personajul principal al serialului și rivalul lui Daniel încă din primul film, va trebui, la rândul sau, să se confrunte cu sentimentele sale față de Daniel. Chiar dacă s-au ciondănit încă din adolescență, Johnny este acum forțat să accepte crudul adevăr – rivalul său i-a salvat viața. Iar acest lucru nu este foarte ușor pentru cineva care preferă să își rezolve problemele uitându-le.

Sezonul nou din Cobra Kai se va lansa pe Netflix pe 31 Decembrie 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net