Are Nicole Scherzinger nevoie de bani? Cât cere vedeta pe luxoasa casă pe care o vinde

simeon stalpnicul png
Nicole Scherzinger își vinde vila din HawaiiFoto: Getty Images

Fosta solistă a trupei Pussycat Dolls a decis să își vândă casa de un milion de lire sterline, la scurt timp după ce vestea că nu va mai fi în juriul emisiunii „X Factor” a apărut.

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani și originară din Honolulu, a cerut inițial pentru imensa și luxoasa casă pusă la vânzare, nici mai mult, nici mai puțin, de un milion de lire sterline. Într-un final însă, se vehiculează faptul că a acceptat să o vândă sub prețul stabilit la prima mână, la suma de 957,800 de lire sterline. Acest lucru, bineînțeles, a lăsat loc speculațiilor potrivit cărora, dat fiind faptul că aceasta a fost scoasă din noua versiune a emisiunii X Factor, are nevoie de bani, nemaiputând întreține locuința.

Reședința lui Nicole din Hawaii, înconjurată de un generos spațiu verde, se laudă cu patru băi, patru dormitoare, o bucătărie luxoasă și un studio de artă. Să nu uităm nici de de frumoasa piscină. Majoritatea pereților sunt confecționați din sticlă, ceea ce oferă locuitorilor o priveliște excelentă către frumosul loc în care vila a fost strategic amplasată. Priveliștea oferă posibilitatea de a admira atât munții din împrejurimi, cât și marea.

Pozele ce înfâțișează interiorul locuinței, arată modul în care cântăreața a decis să decoreze camerele, într-un stil simplu dar chic, neputând să se abțină să nu pună un imens portret cu ea în unul dintre coridoare.

Vedeta a fost eliminată din noua organizare a emisiunii, la decizia lui Simon Cowell de a-i face show-ului tv o revizie generală. O sursă apropiată a lui Nicole susține că aceasta iubea să fie în juriul emisiunii, însă nu avea un contract semnat cu televiziunea, și astfel nu va mai apărea pe micile ecrane ca jurat „X Factor”. De asemenea, se vehiculează ca exact asta a fost și ideea: dorința de a o înlocui pe Nicole cu Kylie Minogue sau Mariah Carey, conform The Sun.

simeon stalpnicul png
Exteriorul frumoasei vile a cântărețeiFoto: Captură Youtube

simeon stalpnicul png
Unul dintre cele patru dormitoare ale vilei Foto: Captură Youtube

simeon stalpnicul png
Luxoasa și spațioasa bucătărie din locuințăFoto: Captură Youtube
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
alimente shutterstock 392741167 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira
image png