Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Coada ei de cal, «vedetă» în campanie

Ultima actualizare:
Ariana Grande și coada ei celebră, vedete pentru Givenchy
Ariana Grande și coada ei celebră, vedete pentru Givenchy

Ariana Grande, una dintre cele mai populare soliste din momentul de față, a dat lovitura! Artista de 25 de ani a devenit noua față a campaniei de Toamnă-Iarna 2019/2020 a brand-ului Givenchy.

"O muză modernă și vocea unei întregi generații, Ariana a devenit una dintre cele mai influente forțe din cultura populară. Câștigătoare de Grammy, cântăreață și compozitoare, ea înfățișează în mod natural spiritul femeii Givenchy", se anunță în comunicatul oficial al casei de modă din Franța. 

Mignona șatenă este peste măsură de încântată de oportunitatea care i s-a oferit și a mărtusisit că este mândră să reprezinte o casă de modă care le oferă oamenilor posibilitatea de a fi ei înșiși. "Iubesc hainele, încrederea și bucuria pe care le aduc oamenilor care le poartă. Nu numai că sunt fără vârstă și frumoase, dar sunt mândră să lucrez cu un brand care îi face pe oameni să se simtă apreciați și sărbătoriți pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce vor să fie", a spus Grande, citată de CNN.


    Ariana Grande și coada ei celebră, vedete pentru GivenchyFoto: Instagram
Ariana Grande și coada ei celebră, vedete pentru GivenchyFoto: Instagram

De ce poartă mereu coadă de cal

Ariana Grande este rareori văzută fără celebra coadă de cal, iar atunci când își lasă părul desprins, este de nerecunoscut. 

"Părul meu este brunet și port extensii. Îl țin mereu strâns într-o coadă pentru că este foarte degradat și arată rău atunci când îl las liber. Am încercat să port și perucă, însă arăt ridcol. E enervant că arăt mereu la fel, însă acesta este trucul care funcționează, pentru moment. Și mă simt bine!", a declarat artista acum ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net