Ariana Grande s-a logodit. Ce inel a primit de la Dalton Gomez

21 decembrie 2020
article img
Poza pe care diva a pus-o pe o rețea socialăFoto: Instagram

Duminică, 20 decembrie, pe o rețea de socializare, Ariana Grande a anunțat că s-a logodit cu prietenul ei, Dalton Gomez. A arătat și inelul de logodnă.

Ariana Grande (27 de ani) a anunțat că s-a logodit cu prietenul ei, Dalton Gomez. El i-a cumpărat un enorm inel de logodnă cu diamant. Lângă poza pe care a pus-o pe rețelele sociale, Ariana a scris: Pentru totdeauna și mai mult”. Mama ei, Joan Grande, este încântată. Imediat a primit numeroase mesaje de felicitare. ”Sunt fericită pentru voi”, i-a scris Kim Kardashian. ”Oh, Doamne”, a spus și Bella Hadid. ”Inelul e incredibil”, a scris Demi Lovato.

Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Coada ei de cal, «vedetă» în campanie

Prima reacție a Arianei Grande după despărțirea de Pete Davidson

Sunt împreună de mai puțin de un an

article img
Inelul de logodnă primit de Ariana Grandefoto: arhivă personală

Dar cea mai fericită a fost mama Arianei. ”Sunt încântată să-l primesc pe Dalton Gomez în familia noastră! Ariana, vă iubesc pe tine și pe Dalton atât de mult. Vă doresc să fiți fericiți pentru todeauna”, a scris Joan Grande pe Twitter. Ariana Grande și Dalton Gomez sunt în cuplu de mai puțin de un an. În februarie, ei au fost surprinși prima oară împreună, în timp ce se sărutau într-un bar din Northridge, California. Dalton și-a făcut o scurtă apariție în videoclipul Arianei Grande cu Justn Bieber. Ariana a mai fost logodită cu Pete Davison, dar a anulat logodna în 2018. Ariana Grande s-a logodit.