Arnold: «Hai şefu’că n-am mers tare!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Hasta la vista permis! Iată cea mai clară dovadă că, în America, dacă încalci legea, poate să te cheme şi Arnold Schwarzenegger că n-ai scăpare.

„Terminator" a fost tras pe dreapta de un poliţist după ce a condus bolidul său, un Mercedes SLK de 450.000 de dolari (1,5 milioane de lei), cu viteză în Santa Monica.

În locul în care a fost „luat" de radar, actorul trebuia să aibă maximum 60 km/oră, dar a fost surpins cu 78 km/h. Aşa că a primit o amendă de 300 de dolari (1.000 de lei) şi patru puncte de penalizare chiar dacă a încercat să-l farmece pe omul legii.

simeon stalpnicul png

Acum o săptămână, Arnold Schwarzenegger a fost prins de poliţie după ce a depăşit viteza legală, pe o stradă din Beverly Hills.

El ar fi trebuit să plătească o amendă de 400 de dolari, dar a scăpat doar cu un avertisment. Polţistul care l-a tras pe dreapta l-a recunsocut şi a decis să fie indulgent. Ofiţerul a mărturisit că e un mare fan Arnold şi nu a vrut să-l amendeze.

Fişa tehnică

Ajunge la 100 km/h în 4,4 secundeMotor: 6,3 litri Cai putere: 402 CP Demaraj 0-100 km/h în 4,4 secunde Viteză maximă de 250 km/h Consum mediu: 10,2 litri/100 km.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net