Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito, într-o super reclamă la 36 de ani de la filmul „Gemenii. VIDEO

Ultima actualizare:

Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito au făcut din nou echipă și au stârnit încă o dată hohote de râs, la 36 de ani de la filmul „Gemenii”, una dintre cele mai tari comedii de la Hollywood. Arnold și DeVito au filmat împreună pentru o reclamă pregătită pentru pauza de la Super Bowl.

image

După 36 de ani

Video-ul începe cu Arnold, care filmează un clip publicitar pentru State Farm, ieșind în fugă dintr-o casă în flăcări, cu doi căței în mâini, chiar cu câteva secunde înainte de o explozie. Eroul îi înapoiază pe aceștia unei mame și celor doi copii ai ei.

Mulțumesc, Agent State Farm”, îi spune femeia lui Schwarzenegger, îmbrăcat în echipamentul companiei de asigurări.

Ca un vecin bun, State Farm este aici”, îi răspunde el, dar nu pronunță corect cuvântul „vecin”.

Regizorul intervine și îl corectează, dar situația se repetă iar și iar pentru că Schwarzenegger susține că el pronunță corect.

Situația este salvată de fostul lui partener din „Gemenii”, Danny DeVito, care apare pe ultimele secunde de reclamă.

Super Bowl, cel  mai important eveniment sportiv din America de Nord

Super Bowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din America de Nord şi a atras numeroase vedete în tribunele Allegiant Stadium (65.000 de locuri), în frunte cu baschetbalistul LeBron James şi cântăreţele Beyonce şi Taylor Swift, ultima fiind partenera unuia dintre jucătorii lui Kansas City Chiefs, Travis Kelce, pe care l-a felicitat călduros pe gazon la finalul meciului.

Echipa Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat ediţia din acest an a Super Bowl-ului, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), în care a învins cu scorul de 25-22, după prelungiri, formaţia San Francisco 46ers, duminică, la Las Vegas.

Spectacolul de la pauza Super Bowl-ului, care se bucură la rândul său anual de o mare audienţă, a fost susţinut de Usher, care a interpretat cele mai cunoscute melodii ale sale, cu o coregrafie impresionantă şi beneficiind în special de „complicitatea” solistei Alicia Keys.

Tot în timpul pauzei de la Super Bowl unele dintre cele mai mari companii din SUA își lansează noile produse printr-o serie de reclame ce adună vedete de la Hollywood, potrivit Film Now.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net