Așa arată acum luptătorii din ”Sport sângeros”. Van Damme s-a întâlnit cu adversarul din film

”Sport sângeros” (1988) a fost unul dintre primele filme savurate în România după căderea comunismului, ecranizarea fiind redifuzată pe posturile de televiziune de nenumărate ori, în fiecare an. Jean-Claude van Damme, 61 de ani s-a întâlnit recent cu adversarul lui din film, interpretat de Bolo Yeung, 75 de ani. Amândoi au fost extrem de emoționați.

1988, anul în care filmul ”Sport sângeros” îi consacra pe Van Damme și Bolo Yeung - foto Instagram
1988, anul în care filmul ”Sport sângeros” îi consacra pe Van Damme și Bolo Yeung - foto Instagram

Jean Claude van Damme (61 de ani) și Bolo Yeung (75 de ani) s-au reîntâlnit la 33 de ani de la filmarea unuia dintre cele mai de succes filme de karate din istorie. Timpul și-a pus amprenta pe ambii actori care continuă însă să fie antrenori și să se antreneze. Filmul ”Sport sângeros” (Bloodsport) a fost lansat la 26 februarie 1988, în SUA, în regia lui Newt Arnold, după o poveste scrisă de Sheldon Lettich. Muzica filmului a fost compusă de Paul Hertzog și de Stan Bush. Filmul a avut încasări de 50 de milioane de dolari, însă de-a lungul timpului le-a adus actorilor venituri de peste 200 de milioane de dolari din drepturile de autor.

Bolo Yeung și-a înființat propria școală de karate

Bolo Yeung are propria școală de karate în Hong Kong unde antrenează mai multe generații de viitori actori și este ajutat la cursuri de cei trei copii ai lui David, Debbra și Danny. Bolo Yeung are o avere estimată la 1,5 milioane de dolari și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori chinezi. Până la vârsta de 50 de ani, Bolo a practicat bodybuilding în paralel cu antrenamentele de karate și a fost considerat un model pentru generații întregi de tineri actori chinezi. El este foarte bun prieten cu Jackie Chan și a jucat inclusiv în filmele cu Bruce Lee. Nu are decât 1,68 de metri înălțime, însă acest lucru nu l-a împiedicat să își facă un nume sonor în cinematografie internațională. Fiica lui Debra și fiul David și-au sculptat trupurile la sala de forță urmându-i sfaturile. Ei au devenit staruri internaționale pe rețelele sociale și își învață fanii cum să facă mușchi și să îmbine antrenamentele de karate cu cele de forță.

Jean-Claude van damme, 61 de ani emoționat la întâlnirea cu Bolo Yeung, 75 de ani - foto Instagram
Jean-Claude van damme, 61 de ani emoționat la întâlnirea cu Bolo Yeung, 75 de ani - foto Instagram

Jean-Claude van Damme, trage de fiare la 61 de ani

Actorul supranumit ”Mușchii din Bruxelles” este într-o formă fizică demnă de invidiat. El le-a explicat fanilor lui că se antrenează la sala de fitness de 4-5 ori pe săptămână, mănâncă cinci mese pe zi și își calculează atent cantitatea de proteine și de carbohidrați din alimentație. El le recomandă tuturor să doarmă bine noaptea, să se trezească la ora 7.00 și până în ora 8.00 să ajungă la sala de sport. Odihna e foarte importantă pentru mușchi, susține el. Van Damme a recunoscut că până la 55 de ani era încă un ”tânăr rebel” care mergea frecvent în cluburi de noapte și petrecea până în zori de zi. Se simte alt om de când a revenit la programul sănătos și a renunțat la alcool.

Jean-Claude van Damme, avere de 40 de milioane$

Jean-Claude van Damme de 61 de ani a fost însurat de cinci ori cu patru femei, dar nu are copii decât cu una. În prezent el e căsătorit cu Gladys Portugués. S-au recăsătorit în 1999, după ce au divorțat în 1992, după 5 ani de căsnicie. Împreună cu aceasta are 2 copii, Kristopher, de 34 de ani, și Bianca, de 31 de ani. Starul, care are o avere de 40 milioane $, a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, și Darcy LaPier, între 1994-1997. De-a lungul vieții lui, van Damme nu a putut fi fidel unei singure femei și a avut aventuri pe bandă rulantă. În urmă cu 10 ani, el a recunoscut că este bipolar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net