Aşa arată o petrecere de miliardar

Boss-ul Amazon şi Blue Origin, Jeff Bezos (57 de ani), a avut parte de o petrecere incredibilă la intrarea în 2022. El a închiriat un iaht de lux de aproape 30 de metri lungime, la bordul căruia a petrecut cu iubita, fiul şi fostul logodnic al acesteia, dar şi fratele lui, Mark Bezos.

Jeff Bezos, 57 de ani, şi Lauren Sanchez, 51 de ani, Revelion de lux pe iaht. Fotografii Instagram
Jeff Bezos, 57 de ani, şi Lauren Sanchez, 51 de ani, Revelion de lux pe iaht. Fotografii Instagram

Jeff Bezos nu se uită la bani când vine vorba de viaţa personală şi de fericirea iubitei lui pentru care a divorţat în 2019.  Boss-ul Amazon, Jeff Bezos, de 57 de ani, şi iubita lui, Lauren Sanchez, 51 de ani, au fost surprinşi de paparazzi la bordul unui iaht de lux în St. Barths, Caraibe, bronzându-se şi relaxându-se la soare. După ce au petrecut Crăciunul acolo, şi-au chemat prietenii şi rudele să petreacă de Revelion alături de ei. Închirierea iahtului de lux a costat între 38.000 şi 41.000 $ pe săptămână. Iahtul închiriat de Bezos are o lungime de aproape 30 de metri şi a fost construit în anul 2005. În apartamentul principal pot dormi şapte persoane, însă la bord mai sunt amenajate două cabine duble şi încă două cabine ”twin”.

Miliardarul a petrecut clipe de neuitat pe iahtul Tender
Miliardarul a petrecut clipe de neuitat pe iahtul Tender

Chiria iahtului, 41.000 $ pe săptămână  

Lauren Sanchez l-a luat cu ea în concediu şi pe fiul ei, Nikko Gonzalez, de 20 de ani, împreună cu prietena lui. La petrecerea dintre ani a fost prezent şi fratele miliardarului, Mark, un grup de prieteni apropiaţi celor doi şi fostul logodnic al lui Lauren Sanchez, din perioada 2002-2005, fostul sportiv Tony Gonzalez, însoţit de soţia lui, October, şi de cei trei copii ai lor. Bezos a fost căsătorit între 1993 şi 2019 cu MacKenzie Scott şi din 2018 are o relaţie cu frumoasa prezentatoare de televiziune Lauren Sanchez. Bezos a pierdut primul loc în topul celor mai bogaţi pământeni în faţa lui Elon Musk, chiar cu câteva săptămâni înainte de Anul Nou, după ce boss-ul SpaceX şi-a rotunjit averea la 276,2 miliarde $.

La petrecere a fost prezent şi fostul logodnic al lui Lauren Sanchez, cu soţia şi copiii
La petrecere a fost prezent şi fostul logodnic al lui Lauren Sanchez, cu soţia şi copiii

Bezos a devenit miliardar încă din anul 1998 şi 90% din averea lui provine din cele 10 procente pe care le deţine în cadrul companiei de vânzări online Amazon. Imaginile de la petrecerea exclusivistă au fost postate pe Instagram şi principalul punct de atracţie al serii a fost focul de artificii, comandat şi plătit de Bezos pentru a-şi distra invitaţii. Conform apropiaţilor, vacanţa exotică a miliardarului va mai dura încă cel puţin o săptămână.

Miliardarul şi fratele lui, Mark
Miliardarul şi fratele lui, Mark
image
image
image
image
image
image
RADHU (2) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
FotoJet (4) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 2 png
florin piersic  jpg
FotoJet (3) jpg