Așa da carantină! Justin Bieber stă în izolare la conacul din Canada, iar soția lui umblă în chiloți prin casă!

27 aprilie 2020
article img
Justin Bieber, de 26 de ani, se ascunde de epidemie la vila lui de 6,8 milioane de dolari din Ontariofoto: Instagram

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, a renunțat la vila de 8,5 milioane de dolari din Los Angeles pentru a sta în izolare în țara lui natală, Canada. Evident, a convins-o și pe soția lui Hailey Bieber, de 23 de ani și s-au mutat de de aproape trei săptămâni la conacul lor de 6,8 milioane de dolari din Ontario. Recent, cântărețul le-a dezvăluit fanilor cât de mult îi place în carantină, mai ales că soția lui umblă prin casă în lenjerie intimă.

Justin Bieber, de 26 de ani, ține legătura cu fanii lui prin intermediul contului de Instagram. Vineri, sâmbătă și duminică el a postat o serie de fotografii pentru a le explica admiratorilor de ce îi place așa de mult în carantină. Mesajele lui postate sub imperiul motto-ului ”Stați acasă” au fost urmărite de 133 de milioane de admiratori. Numai că lumea a mai avut parte de o surpriză în timpul discuției cu Bieber: Hailey a apărut într-un cadru extrem de intim, stând pe canapea, îmbrăcată doar cu un tricou și o pereche de chiloți bărbătești de culoare albă.

article img
Hailey Bieber, de 23 de ani, poză sexy, în lenjerie intimă bărbătească, de pe canapeafoto: Instagram

Citește și:

Justin Bieber se tratează de anxietate cu un Lamborghini roz de 200.000 $

Justin Bieber, dezvăluiri despre cum l-a afectat faima: «Am început să fac abuz de droguri la 19 ani»

Justin Bieber a postat recent un grupaj de fotografii din timpul carantinei. Toată lumea credea că stă în izolare în însoritul Los Angeles, în casa lui de pe plajă în valoare de 8,5 milioane pe care a cumpărat-o acum doi ani, înainte de cununia civilă cu Hailey din septembrie 2018. Însă dorul de țara natală l-a tras înapoi pe Bieber. În Canada, epidemia de coronavirus a făcut peste 2.600 de victime și au fost contaminate peste 47.000 de persoane, însă autoritățile testează masiv populația, până ieri înregistrându-se peste 708.000 de teste. Și dacă a renunțat la soarele din California, Bieber a ”băgat mai multe lemne pe foc” și a făcut cald în casă. În consecință, Hailey Bieber nu se mai îmbracă și stă în lenjerie intimă cât e ziulica de lungă.

article img
Soția lui Justin Bieber, sexy în carantină, la vila lor din Canadafoto: Instagram