Așa mamă, așa fiică! Cum au apărut Catherine Zeta-Jones și „dublura sa”, la prezentarea de modă D&G

simeon stalpnicul png
Catherine Zeta-Jones, împreună cu fiica sa, la prezentarea de modă D&GFoto: Hepta

Sâmbătă, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 48 de ani, și fiica sa, de doar 14 ani, s-au numărat printre celebritățile care au participat la luxosul eveniment găzduit de faimoasa casă de modă italiană „Dolce&Gabbana”: Alta Moda.

Evenimentul monden a avut loc în New York, oraș pe care casa de modă a pus monopol în ultimele zile, la Opera Metropolitană din Lincoln Center. Deși diferența de vârstă este mare, cele două pot trece lejer drept surori. Catherine Zeta-Jones a optat pentru o rochie mulată neagră, decoltată, ce în partea de jos are o terminație de dantelă transparentă. Rochia, fiind bineînțeles sub semătura celebrului brand, este alcătuită de fapt dintr-un body negru căruia i se adaugă elementele de dantelă în partea de jos a corpului și pe mâini. Fiica sa, frumoasa Carys Zeta-Douglas, a optat pentru o pereche de pantaloni eleganți, tot de culoare neagră, cărora le-a adus în completare un top cu motive florale. Pentru ca asemănarea dintre cele două să fie și mai vizibilă, mama fetei a decis să poarte un palton cu aceleași imprimeuri florale precum topul ales de Carys. Acestea nu s-au asortat doar din punct de vedere cromatic, ci și din perspectiva pantofilor. Au purtat același stil de sandală cu baretă încrucișată. În ceea ce privește coafarea părului, Catherine a optat pentru un onduleu lejer, în timp ce fiica sa și-a prins părul pe spate, lăsând la vedere totuși, o șuviță rebelă.

Sclipind în lumina reflectoarelor, cele două s-au lăsat fotografiate înainte de a intra la eveniment. Singura diferență vizibilă dintre cele două a fost că mama Catherine, era puțin mai bronzată.

simeon stalpnicul png
În ținute asemănătoare, cele două se țineau de mână în drum spre evenimentFoto: Hepta
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Alexander Lukașenko FOTO AFP
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg