Aşa se menţin Hugh Jackman şi Sting în formă

image
Hugh Jackman zice că stă în cap să-şi întărească muşchii şi să se relaxeze

Le-am aflat secretele! La 63 de ani, Sting are un corp la fel de bine făcut ca în tinereţe. Zilnic el face exerciţii fizice dificile pentru a se păstra în formă. Hugh Jackman stă în cap să aibă muşchi de oţel.

Omul-lup din filmul “X-Men”, actorul Hugh Jackman, are, la 46 de ani, un trup zvelt şi plin de muşchi. Starul zice că stă în cap cât mai mult timp ca să-şi întărească bicepşii şi corpul tonifiat şi să se relaxeze. Actorul, care are averea de 100 milioane de dolari, se află în prezent în vacanţă, în Queensland, Australia. Însă nu renunţă nici o zi la exerciţiile sale pentru a se menţine în formă. Actorul este căsătorit cu Deborra-Lee Furness, de 59 de ani, şi au împreună doi copii adoptaţi, Ava, de 9 ani, şi Oscar, de 12 ani.

image
Hugh Jackman zice că stă în cap să-şi întărească muşchii şi să se relaxeze

Şi cântăreţul Sting îşi menţine trupul de invidiat cu figuri de gimnastică. Nimeni nu şi-ar putea imagina că este sexagenar, datorită mişcărilor de kung fu pe care le face zilnic. Starul, care are în conturi 300 milioane de dolari, se află într-o vacanţă pe iahtul personal în apropiere de Cap d’Antibes, Franţa. El a fost surprins recent în timp ce îşi făcea exerciţiile zilnice pe vas. Fostul lider al trupei rock The Police, cunoscut pentru hiturile „Every Breath You Take”, şi “Roxanne”, se distrează în compania soţiei, Trudie Styler, de 61de ani, Sting a mai fost căsătorit cu Frances Tomelty, între 1976-194 şi are 6 copii.

image
Sting face mişcări de kung fu zilnic
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg