Ashton Kutcher îşi vinde vila de 683 de metri pătrați cu 13,9 milioane $

image
Vila din Beverly Hills se află într-o zonă exclusivistă

Ashton Kutcher, 42 de ani, şi soţia lui, Mila Kunis, 37 de ani, îşi vând vila cu cinci dormitoare, cinci băi, 683 metri pătraţi, din Beverly Hills cu 13,9 milioane de dolari. Motivul? Casa a devenit neîncăpătoare...

Ashton Kutcher şi soţia lui, Mila Kunis, s-au mutat aici în 2014. Au renovat întreaga cădire şi au făcut pe comandă o sală de sport şi o saună. Au amenajat un birou pentru Ashton şi o sală de şedinţe pentru a putea invita partenerii de afaceri la discuţii ”pe terenul lor”.

image
Ashton şi Mila Kunis s-au căsătorit în 2015 şi au doi copii

Dar casa s-a dovedit a fi neîncăpătoare după ce au venit pe lume Wyatt Isabelle, 6 ani, şi Dimitri, de 3 anişori. Aşa că Ashton şi Mila s-au decis să o scoată la vânzare încă din vara acestui an. Pandemia le-a dat peste cap planurile şi au trebuit să mai lase la preţ.

image
Birou

Dacă iniţial voiau 15 milioane de dolari, recent au relistat proprietatea cu preţul de 13,9 milioane de dolari. Vila cu piscină are cinci dormitoare, cinci băi şi o toaletă de serviciu, are o suprafaţă utilă de 683 metri pătraţi şi se află în Beverly Hills Post, o zonă extrem de selectă, cu vecini celebri.

image
Living

Ashton are o avere estimată la 200 de milioane de dolari şi Mila are în conturi peste 60 de milioane de dolari. Ei intenţionează să se mute într-o casă cu mai multe camere, fără etaj, care să aibă inclusiv un parc generos pentru a le asigura copiilor un loc de joacă.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir2 jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png