Asta mănâncă Jennifer Lopez ca să arate aşa de bine

image
Foto: Instagram

Jennifer Lopez este un model de siluetă pentru întreaga planetă! Diva latino în vârstă de 49 de ani face foamea de 10 zile, ţinând o dietă strictă „fără zahăr şi carbohidraţi”. Deşi a recunoscut că murea de foame, J.Lo a mers zilnic la sala de forţă şi a tras de fiare. Recent, şi-a dezvăluit secretele.

Când ai fundul asigurat cu 21 milioane $, parcă nu îţi dă mâna să îl laşi neîntreţinut. J.Lo are o avere de 400 milioane $ şi mare parte din succesul ei se datorează fundului bombat şi siluetei de viespe. În ciuda faptului că acum 11 ani i-a adus pe lume pe gemenii Max şi Emme, în timpul căsniciei cu Marc Anthony, Jennifer Lopez nu a renunţat nici o clipă la regim şi la antrenamente. De doi ani s-a cuplat cu Alex Rodriguez (43 de ani), fost jucător de baseball şi se antrenează cot la cot cu el. Zilele trecute, Jennifer a dezvăluit pe Instagram că a început un regim strict „fără zahăr şi fără carbohidraţi”. 

În a patra zi de regim, J.Lo se plângea că moare de foame pentru că nu se satură. Este şi normal, având în vedere că mănâncă de trei ori pe zi aceleaşi ingrediente: un bol cu carne crudă de ton, castraveţi cu ardei roşu, fasole verde păstăi, două cutii de 50 de grame de jeleu fără zahăr, ardei galbeni şi o pastă de carne de ton la conservă, cu ceapă, bobiţe de muştar şi salată. Jennifer Lopez e abonată la sala de forţă SOMI Fitness din Miami şi merge la antrenamente de două ori pe zi, timp de cinci zile pe săptămână. 

Deşi este înfometată până peste cap, J.Lo e fericită că are nişte pătrăţele de atlet pe burtică şi că este mai energică de când a schimbat regimul alimentar. Ea nu pune gura pe sucuri acidulate, pe alcool, ţigări sau carne procesată. Regimul la care s-a înhămat a obligat-o să aibă zile în care nu mânca decât ouă, avocado, vinete, ardei şi nuci. Ea le-a provocat pe colegele ei mai tinere să îi urmeze exemplul şi a punctat că se antrenează constant de mai bine de 5 ani. „După ce termin regimul fără zahăr şi carbohidraţi, voi da iama în carne pentru a-mi asigura proteinele necesare”, a scris J.Lo pe Instagram. 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
horoscop ( FOTO pixabay )
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png