Asthon Kutcher şi Mila Kunis au stabilit data nunţii. Cine va fi cavalerul de onoare

Ultima actualizare:

    Ashton Kutcher şi Mila KunisFoto Reuters
Ashton Kutcher şi Mila KunisFoto Reuters

Vor avea un copil împreună, aşa că era timpul să stabilească şi data nunţii. Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care vor deveni în curând părinţi, se vor căsători în luna iulie anul viitor, potrivit unei surse din apropierea cuplului.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie, informeazăcontactmusic.com.

Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Bebeluşul, despre care presa internaţională spune că va fi fetiţă, va fi primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani.

În ceea ce priveşte nunta, aceasta va avea loc anul viitor, potrivit unei persoane apropiate cuplului.

"Nunta va fi în iulie anul viitor", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru RadarOnline. "Ei vor să se concentreze în primul rând pe fiica lor şi să facă (nunta, n.r.) vara viitoare pare un lucru logic", a mai declarat sursa citată.

"Nu va fi un eveniment mare, dar va fi elaborat. La petrecerea de nuntă va participa distribuţia serialului «That '70s Show», ei fiind foarte apropiaţi. Încă mai petrec timpul cu cei din distribuţia originală (a serialului, n.r.). Cel mai probabil, Danny Masterson va fi cavalerul de onoare, deoarece el şi Ashton sunt ca fraţii", a mai spus sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png