Au spus adio meseriei de actor

Ultima actualizare:

    Daniel Day-Lewis, 60 de ani, şi-a rupt mâna în urma unui accidentFotografii: Guliver/ Splashnews/ Getty Images
Daniel Day-Lewis, 60 de ani, şi-a rupt mâna în urma unui accidentFotografii: Guliver/ Splashnews/ Getty Images

Renunţă la actorie, după 40 de ani de carieră! Daniel Day-Lewis a ales să se pensioneze după ce a avut roluri memorabile şi a câştigat 3 premii Oscar. A luat această decizie fiindcă urăşte să mai fie în atenţia presei.

Actorul Daniel Day-Lewis (60 de ani) a anunţat oficial că părăseşte Hollywoodul. ”Daniel Day-Lewis nu va mai lucra ca actor. Este extrem de recunoscător tuturor colaboratorilor săi şi publicului său de-a lungul anilor. Este o decizie privată şi atât el cât şi reprezentanţii săi nu vor face alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a declarat reprezentantul actorului.

Fanii îl vor mai putea vedea totuşi pe marile ecrane, pentru ultima oară, în filmul “Phantom Thread” , ce va fi lansat la finele acestui an. Filmul e regizat de Paul Thomas Anderson, fiind cea de-a doua colaborare a lui Lewis cu regizorul american după “Va curge sânge”. Lewis a obţinut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anii 1990 (pentru rolul din filmul “Piciorul meu stâng”), în 2008 (pentru rolul din filmul “Va curge sânge”) şi în 2012 (pentru rolul din filmul “Lincoln”), ajungând astfel să fie unul dintre cei trei actori din toate timpurile care au câştigat câte trei Premii Oscar pentru rol principal, alături de Walter Brennan şi Jack Nicholson.

Starul, care are o avere de 50 milioane $, vrea să trăiască retras pentru tot restul vieţii într-un sat irlandez din comitatul  Wicklow, situat la 32 de kilometri de Dublin. El vrea să se dedice hobby-ului său confecţionatul pantofilor. Actorul, născut la Londra, şi-a făcut chiar şi un atelier la reşedinţa sa de la ţară.

Daniel Day-Lewis este căsătorit din 1996 cu Rebecca Miller, fiica dramaturgului Arthur Miller, şi a avut o relaţie cu actriţa Isabelle Adjani între 1989 şi 1995. Din relaţia cu Adjani are un fiu, Gabriel-Kane, în vârstă de 22 de ani. Din căsnicia cu Rebecca Miller, actorul mai are doi băieţi, Ronan Cal, de 19 ani, şi Cashel Blake, în vârstă de 15 ani. În septembrie, actorul a avut ghinionul să-şi rupă mâna în urma unui accident de motocicletă.

Şi ei s-au retras în plină glorie din cetatea filmului

simeon stalpnicul png
  • Sir Sean Connery, de 87 de ani, care a fost desemnat cel mai sexy bărbat al secolului XX, a renunţat la actorie în 2003, la 73 de ani. Ultimul film al său s-a numit “Liga”. Starul rămâne în istorie pentru rolul lui James Bond, pe care l-a întruchipat în 5 filme din serie. Are o avere de 350 milioane de dolari.

simeon stalpnicul png
  • Gene Hackman, în vârstă de 87 de ani, s-a retras din actorie după o carieră de cinci decenii. Starul s-a pensionat în 2004, la 74 de ani, după ce a adunat o avere de 80 de milioane de dolari. Celebrul actor a fost laureat cu premiul Oscar pentru rolul pe care l-a deţinut în filmul “Filiera franceză”. Dar a jucat multe alte roluri memorabile.

simeon stalpnicul png
  • Rick Moranis, de 64 de ani, a renunţat la actorie în 1997. Actorul canadian a luat această decizie după ce soţia sa a murit în 1991, răpusă de cancer. Moranis a trebuit să se pensioneze la doar 44 de ani ca să se ocupe de copiii săi. A jucat în filmele de succes “Ghostbusters” şi“Spaceballs” şi a adunat 10 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net