Aventuri din culisele întunecate ale epocii de aur franceze, în serialul „Paris Police 1900”, la Focus Sat TV

Ultima actualizare:

Serialul „Paris Police 1900”, producţie Canal+ Création Originale, va fi difuzat în exclusivitate de Focus Sat TV începând cu 7 octombrie.

Creat de autor de benzi desenate Fabien Nury („Tyler Cross: Black Rock“,„I Am Legion”, „Il était une fois en France”), serialul este un thriller de opt episoade care dezvăluie o imagine noir, plină de rafinament, sângeroasă şi palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepţiunea generală despre La Belle Époque.

Producătorii şi regizorul Julien Despaux au creat un univers fascinant, cu decoruri concepute sub atenta supraveghere a lui Pierre Quefféléan (câştigător al premiului César - 2018 pentru cele mai bune decoruri pentru filmul „Au revoir là-haut/ La revedere acolo sus”), costume şi accesorii ce dau rafinament personajelor, alese de Anaïs Romand (câştigătoarea mai multor premii César pentru costume), elemente ce construiesc specificul epocii şi întregesc povestea.

Producţia a avut un buget de 16 milioane de euro

Riguros documentat şi stilizat, cu o distribuţie inspirată şi o intrigă bine construită, „Paris Police 1900” combină perfect ficţiunea cu istoria şi investigaţiile. Producţia a avut un buget de 16 milioane de euro.

Serialul începe cu momentul morţii preşedintelui francez Felix Faure în braţele amantei sale. Prinsă între grupările de extremă dreaptă şi anti-semite, în pragul anarhiei, aflată sub „dictatura” patriarhatului, Franţa nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită şi cu o societate atât de refractară la schimbare.

Câte două episoade vor fi difuzate în zilele de luni şi joi

Pentru că situaţia tinde să escaladeze după tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere într-o valiză care plutea pe Sena, Louis Lépine (Marc Barbé), care se pensionase, este repus în funcţia de şef al poliţiei urgent pentru a restaura ordinea în Paris.

Tânărul şi ambiţiosul detectiv Antoine Jouin (Jérémie Laheurte, câştigător al titlului de cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de Film Vilnius – ediţia 2020, pentru rolul din filmul „Tu mérites un amour”), aflat la prima sa anchetă a unei crime, decide să lanseze o investigaţie chiar în sediul central al poliţiei. Pe de altă parte, Joseph Fiersi (Thibaut Evrard), un ofiţer corupt cunoscut pentru şantaj şi ucigaş plătit de poliţişti sub acoperire, devine extrem de interesat de investigaţie şi recurge la ajutorul curtezanei Meg Steinheil (Evelyne Brochu), care va începe să spioneze pentru el.

În Parisul unde crimele şi păcatele se amestecă cu opulenţa şi puritanismul, o serie de personaje fascinante se vor intersecta şi îşi vor uni forţele pentru a salva Franţa. Câte două episoade vor fi difuzate în zilele de luni şi joi, de la ora 22:00. Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicaţia Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net