Banderas se lipeşte de Sharon Stone ?

Ultima actualizare:
24 star 2 jpeg

Mare surpriză la Hollywood! Antonio Banderas şi Sharon Stone sunt de nedespărţit după ce starul din “Desperado” a divorţat de actriţa Melanie Griffith (56 de ani) după 18 ani de căsnicie.

Actorii Antonio Banderas (53 de ani) şi Sharon Stone (56 de ani) s-au cunoscut în 1995, când au jucat împreună în filmul “Asasini”. Au flirtat cu neruşinare de ani de zile, chiar şi atunci când el era căsătorit cu Melanie Griffith, fiindcă lui îi plac blondele.

Însă nu au trecut niciodată la fapte. Nici acum nu se afişează ostentativ, din respect pentru Melanie. Dar prietenii au descoperit deja că între ei s-a aprins “scânteia iubirii”, potrivit revistei “Grazia”. “Au fost prieteni mereu, dar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată”, a dezvăluit  o sursă apropiată cuplului.

Antonio şi Sharon, care s-a despărţit de iubitul ei tinerel, Martin Mica, anul trecut, plănuiesc chiar şi o vacanţă împreună luna viitoare. Întrebată ce crede despre apropierea dintre fostul ei soţ şi Sharon Stone, Melanie Griffith a spus că i se pare ciudată.

Ea crede că este normal că încearcă să depăşească starea de nefericire în care se află, fiecare trecând prin două divorţuri. Sharon a fost căsătorită cu Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu Phil Bronstein, între 1998-2000, şi are 3 copii adoptivi, Roan (13 ani), Laird (8 ani) şi Quinn (7 ani). Banderas a fost căsătorit cu Griffith timp de 18 ani şi au împreună o fiică, Stella, de 17 ani. Banderas a mai fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza (53 de ani) de care a divorţat în 1995.

Sandra  Bullock s-a cuplat cu  Hugh Grant

Actriţa Sandra Bullock, de 49 de ani are o idilă cu Hugh Grant (53 de ani) . Ei s-au cunoscut în 2002, când au turnat împreună filmul ”Dragoste cu preaviz”. Cei doi s-au reîntâlnit recent şi au devenit de nedespărţit. După ce l-a ”cucerit” pe Louis, fiul de 4 ani al Sandrei Bullock, Hugh a venit cu ideea să dea curs unei idile. Iar actriţa a acceptat bucuroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net