Bar Refaeli face 9 luni muncă în folosul comunității! Mama ei ajunge la pușcărie


    Bar a fost și arestată timp de 12 ore
Bar a fost și arestată timp de 12 ore

Verdict dur pentru fotomodelul Bar Refaeli, fosta iubită a actorului Leonardo DiCaprio, care va trebui să facă 9 luni de muncă în folosul comunității. Mama ei va trebui să stea 16 luni la pușcărie.

Fotomodelul israelian Bar Refaeli (35 de ani) va face nouă luni de muncă în folosul comunității, iar mama ei,  care îi este și agentă, închisoare pentru evaziune fiscală în Israel. Vedeta va mai trebui să plătească o amendă de 750.000 de dolari și taxe din urmă de 2,8 milioane de dolari. Cele două au fost acuzate că au mințit privitor la țara lor de rezidență ca să evite plata taxelor. Tzipi mai este acuzată de spălare de bani și fraudă fiscală. În luna decembrie, 2015, frumoasa Bar a fost arestată și a petrecut 12 ore în spatele gratiilor până ce a fost eluberată până ce a plătit o cauțiune de 118.000 de dolari.

Bar Refaeli, arestată pentru evaziune fiscală

Refaeli a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume - FOTO

Bar Refaeli are trei copii

Top-modelul israelian Bar Refaeli care are o avere de 20 de milioane $, a mai fost acuzată că primea cadouri scumpe, cum ar fi apartamente de lux, şi le înregistra pe numele mamei şi al fratelui său, ca să nu plătească ­impozite. De asemenea, diva nu ar fi declarat că a primit drept cadouri maşini de lux, cum ar fi un Range Rover şi un Lexus, pentru a fi fotografiată în ele. Nu ar fi înregistrat automobilele pe numele său, tot pentru a fenta fiscul. Bar Refaeli a avut o relaţie tumultuoasă, cu intermitenţe, cu celebrul actor Leonardo DiCaprio (41 de ani, care a început în 2005 şi s-a încheiat în 2009. Ea s-a măritat la 24 septembrie cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, în 2015. Ei au împreună două fetițe, Liv, de 4 ani, Elle, de 3 ani, și un băiețel, David, în vârstă de 6 luni. Bar Refaeli face 9 luni muncă în folosul comunității pentru evaziune fiscală.

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif