Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Doar un român printre superactori

Bogdan Vlădău (36 de ani) este burlac
Bogdan Vlădău (36 de ani) este burlac

Cei mai sexy burlaci de la Hollywood au fost atrași de nurii Mădălinei Ghenea. Comparată cu Sophia Loren și Angelina Jolie, românca noastră a făcut ravagii printre actorii la care râvnesc toate femeile, dar cel mai aproape de un final fericit a fost doar cu unul, scoțianul Gerard Butler. N-a fost să fie, iar în ultima vreme Mădălina pare să se fi orientat spre sportivi, cum altfel?, cu faimă și buzunarul gros. Printre bărbații din viața Mădălinei Ghenea s-a strecurat însă și un român.

Fotomodelul în vârstă de 27 de ani a părăsit România când avea numai 14 ani. E de înțeles așadar de ce în carnetul ei de bal nu figurează prea mulți români. Lista cu bărbații din viața Mădălinei Ghenea conține nume grele de la Hollywood și sportivi de top. Ce au în comun toți aceștia? Un fizic de invidiat, mult șarm și conturi doldora de dolari.

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi, pe listă


    Bogdan Vlădău (36 de ani) este burlacfoto: Arhiva Personală
Bogdan Vlădău (36 de ani) este burlacfoto: Arhiva Personală

Un singur nume neaoș s-a strecurat în lista cu bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Ce-i drept, e vorba despre unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi, Bogdan Vlădău (36 de ani). Fără să dea prea multe detalii despre contextul în care s-a consumat această relație scurtă, dar foarte intensă, Vlădău a lăsat totuși să se înțeleagă că a fost ceva de neuitat. “Mădălina e o femeie pe care nu o poate uita nici un bărbat!”

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. În balconul lui Leonardo DiCaprio

Mădălina nu a confirmat niciodată relația cu Leonardo DiCaprio
Mădălina nu a confirmat niciodată relația cu Leonardo DiCaprio

Numele Mădălinei a ajuns în presa din toată lumea în octombrie 2011, când românca a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Leonardo DiCaprio (40 de ani) în Sydney, nu în altă parte decât în balconul camerei în care actorul american a stat în timpul filmărilor la pelicula ”Marele Gatsby”. Mădălina nu a recunoscut niciodată că a avut o relație cu Leo, deși după episodul australian ea a fost invitată la ziua starului american, unde a cunoscut-o pe mama actorului.

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Curtată intens de Adrien Brody

Se pare că actorul Adrien Brody a fost fermecat de Mădălina
Se pare că actorul Adrien Brody a fost fermecat de Mădălina

Sfârșitul anului 2011 o prindea pe Mădălina în compania unui alt actor de la Hollywood, Adrien Brody (42 de ani). Câștigătorul unui Oscar pentru interpretarea din ”Pianistul”, Brody a ajuns printre bărbații din viața Mădălinei Ghenea prin intermediul unei prietene comune, la un eveniment Pirelli, desfășurat la New York. Nici de această dată fotomodelul de origine română n-a vrut să confirme relația, deși a recunoscut existența cuiva în viața ei, într-un interviu exclusiv pentru Click! ”Există o persoană în viaţa mea, asta e adevărat. O persoană care mă face să mă simt împlinită şi fericită. Apoi cine e acea persoană rămâne să aflaţi voi. Eu nu dau detalii. Nu vorbesc. Dar există şi nu e italian.”

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Părăsită de Gerard Butler

Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-au iubit mai bine de un an
Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-au iubit mai bine de un an

N-a mai fost timp de confirmări pentru relația cu Adrien Brody. La începutul anului 2012, Mădălina avea să-l cunoască pe actorul scoțian Gerard Butler (45 de ani). Cei doi s-au întâlnit în Dubai, unde au filmat împreună o reclamă pentru aparatele de ras ale firmei Super-Max. Actorul a confirmat relaţia în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show“, iar cei doi s-au afişat împreună la evenimente importante precum decernarea premiilor Nobel şi petrecerea Oscar organizată de „Vanity Fair“. Mai mult, actorul a însoțit-o pe Mădălina în România, în vara anului următor, și i-a cunoscut familia. Când toată lumea se aștepta la un anunț despre nuntă, cei doi au și-au rărit aparițiile publice, admițând, într-un final, că s-au despărțit. Se întâmpla chiar după vizita în România a lui Butler. Se pare că actorul cunoscut pentru rolul din ”300” nu a fost foarte încântat de popularitatea iubitei sale și de interesul paparazzilor pentru relația lor.  

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Revelion cu Michael Fassbender în România

Mădălina Ghenea a a vut o relație scurtă cu actorul Michael Fassbender
Mădălina Ghenea a a vut o relație scurtă cu actorul Michael Fassbender

La sfârșitul anului 2013, printre bărbații din viața Mădălinei Ghenea și-a făcut loc senzualul Michael Fassbender (37 de ani). Cei doi au fost surprinși de paparazzi într-o ipostază foarte casnică, la cumpărături. Presa de peste Ocean a speculat că Mădălina a fost în vacanță cu Fassbender, în Noua Zeelandă, și a petrecut Revelionul cu el în România. Relația n-a fost însă una de durată. De altfel, actorul irlandezo-german a recunoscut într-un interviu că este destul de egoist când vine vorba de relații și că recordul său în domeniu e de numai doi ani.

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Familiaritate suspectă cu Jude Law

Mădălina Ghenea, foarte apropiată de Jude Law, la premiera filmului ”Dom Hemingway”
Mădălina Ghenea, foarte apropiată de Jude Law, la premiera filmului ”Dom Hemingway”

În martie 2014, toată lumea a fost surprinsă de apropierea dintre Mădălina Ghenea și Jude Law (42 de ani), partenerul ei din pelicula ”Dom Hemingway”. Fotografiile de la premieră atestă familiaritatea dintre cei doi. De altfel, de-a lungul filmărilor, Mădălina a tot postat pe contul ei de Facebook imagini care lăsau să se înțeleagă că între ei doi ar fi ceva mai mult decât o relație profesională.

Bărbații din viața Mădălinei Ghenea. Vremea sportivilor: Lewis Hamilton și Christiano Ronaldo

Mădălina Ghenea și Lewis Hamilton s-au cunoscut la o gală umanitară
Mădălina Ghenea și Lewis Hamilton s-au cunoscut la o gală umanitară

2015 pare să fie, pentru fotomodelul și actrița din Slatina, anul sportivilor. Până acum, bărbații din viața Mădălinei Ghenea au fost sportivi. Mai întâi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. În luna mai, cei doi au participat la gala anuală organizată la Cannes de amfAR, o fundaţie americană care luptă contra SIDA, înfiinţată de celebra Elizabeth Taylor, şi au stat la aceeaşi masă, unul lângă celălalt. Momentele de tandrețe dintre ei au atras atenția presei britanice, care s-a grăbit să titreze ”Lewis Hamilton a pus ochii pe Mădălina Ghenea, copia lui Nicole Scherzinger”, cu trimitere la fosta iubită a celebrului sportiv.

Mădălina Ghenea și Christiano Ronaldo, ipostaze fierbinți într-un clip publicitar
Mădălina Ghenea și Christiano Ronaldo, ipostaze fierbinți într-un clip publicitar

Ultima ”cucerire” a Mădălinei pare să fie însuși Christiano Ronaldo (30 de ani). Românca noastră a filmat un spot publicitar alături de faimosul fotbalist portughez, vedeta clubului Real Madrid. Este vorba despre o reclamă la noul parfum al atacantului portughez, în care cei doi se sărută. Prilej de dezmințiri pentru Mădălina. ”A fost vorba doar de o reclamă. Cristiano m-a ajutat în trecut la o acţiune caritabilă pentru copiii din Haiti. El este o persoană plăcută şi iubeşte mult copiii”, s-a limitat Ghenea să afirme.

Oare cine urmează?

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg