Bella Hadid, o nouă ținută indecentă. Rochia transparentă nu a ascuns nimic

simeon stalpnicul png
Bella Hadid, o nouă ținută indecentăhepta

Dacă credeați că celebrul model Bella Hadid (20 de ani) a arătat tot ce avea de arătat pe covorul roșu până în prezent, vă înșelați. Tânăra nu se oprește din uimit cu ținutele sale extrem de sexy și provocatoare, prin care își lasă la vedere formele și lenjeria intimă. Bella a purtat la o gală, o rochie transparentă, cu crăpătură până la buric.

Bella Hadid se află în fruntea listei cu celebrități îndrăznețe pe care rușinea nu le caracterizează. La Festivalul de Film de la Cannes, Bella a fost poate cea mai ”indecentă” vedetă care a pășit pe covorul roșu. Rochiile purtate de aceasta au lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit, fapt pentru care fotografii nu au scăpat-o din ochi.

simeon stalpnicul png
Bella Hadid, o nouă rochie indecentăhepta

Ultima sa apariție a fost, poate, cireașa de pe tort de la Cannes. Rochia transparentă, plină de pietre prețioase, și cu o crăpătură, în partea din față, până la buric, a fost admirată de toți participanții. Astfel, Bella și-a arătat sânii pe covorul roșu, prin corsetul transparent, dar și chiloții, potrivit HarpersBazaar.

simeon stalpnicul png
Bella Hadid a arătat tot ce a avut de arătathepta

Nu e prima dată când Bella Hadid naște reale controverse cu rochiile sale. Ținuta pe care modelul a purtat-o la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes a fost intens discută. Rochia din mătase în culoarea momentului în lume, cu un corset lalea, fără bretele, și despicată până la nivelul taliei, pe piciorul drept, i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Inițial, toată lumea a crezut că a fost un accident, însă, într-o poză, vedeta a ținut să clarifice acest aspect.

simeon stalpnicul png
Bella a tras intenționat de rochia pentru a lăsa la vedere lenjeria intimăhepta
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
copii batuti caldarasti (1) jpeg
acidentmulte Sursapolitianeamt jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg