Ben Affleck a petrecut Halloween-ul alături de fosta soție și de actuala iubită! Cum se înțeleg Jennifer Garner și J. Lo


    Affleck, împreună cu JLo şi gemenii ei, Max şi Emme
Affleck, împreună cu JLo şi gemenii ei, Max şi Emme

Au petrecut împreună, de dragul copiilor! Jennifer Garner s-a alăturat fostului soţ, Ben Affleck, şi actualei sale iubite, Jennifer Lopez, pentru a serba cu toţii Halloween. Se pare că cele două femei din viața celebrului actor se înțeleg bine.

Au devenit deja o mare familie! Copiii pe care Ben Affleck (49 de ani) îi are din căsnicia cu Jennifer Garner (49 de ani), Violet, de 15 ani, Seraphina, de 12 ani, şi Samuel, de 9 ani, s-au împrietenit atât de mult cu copiii pe care Jennifer Lopez (52 de ani) îi are din căsnicia cu Marc Anthony (53 de ani), Max şi Emme, de 13 ani, încât au cerut să se distreze împreună de Halloween.


    Garner, la întâlnirea din MalibuFoto: Profimedia
Garner, la întâlnirea din MalibuFoto: Profimedia

De aceea, Garner a acceptat întâlnirea cu fostul soţ şi actuala lui iubită, Jennifer Lopez, în Malibu, SUA. Cei 5 copii au fost fericiţi împreună cu ei. Înainte de a se întâlni cu toţii, Affleck şi Garner au fost împreună cu Violet, Seraphina şi Samuel la cafeneaua Huckleberry din Santa Monica.

Ei au fost căsătoriţi între 2005 şi 2018. Affleck şi Lopez sunt împreună din aprilie, dar au mai avut o relaţie între 2002 şi 2004.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg