Ben Affleck, împreună cu fosta soție, Jennifer Garner, la absolvirea fiicei lor

Ultima actualizare:

    Au stat la distanță unul de altulFoto: Profimedia
Au stat la distanță unul de altulFoto: Profimedia

Ben Affleck a fost pozat recent împreună cu fosta soție, Jennifer Garner. Ei au fost la școală, la serbarea de sfârșit de an școlar al fiicei lor, Seraphina.

Actorul Ben Affleck (48 de ani) s-a întâlnit cu fosta sa soție, Jennifer Garner (49 de ani, împreună cu care a fost în Santa Monica, California, SUA, la școala fiicei lor, Seraphina (12 ani), care a încheiat clasa a VI-a. La eveniment au mai fost prezenți și ceilalți doi copii ai lor, rezultați din căsnicia lor, care a durat între 2005 și 2018, Samuel, de 9 ani,și Violet, de 15 ani. Garner și-a dat aprobarea pentru ca fostul său soț să aibă o altă relație, cu Jennifer Lopez (51 de ani). Atât timp cât fostul ei bărbat nu îi neglijează pe cei trei copii pe care îi au împreună, Garner este de acord cu orice relație are, numai să fie fericit, a spus o sursă apropiată de aceasta.

La 46 de ani, Jennifer Garner e îndrăgostită lulea de John Miller

Jennifer Garner: ”Arăt ca o femeie care a născut trei copii”

Ben și-a oficializat relația cu JLo

Ben Affleck și Jennifer Lopez își continuă povestea lor de dragoste nebună, după o pauză de 17 ani. Ei au fost surprinși, recent, sărutându-se pasional. S-a întâmplat, duminică, în timp ce luau cina la restaurantul Nobu din Malibu. De acum este oficial că formează din nou un cuplu. Familia ei este foarte încântată că sunt din nou împreună. Mai ales mama lui JLo, Guadalupe Rodríguez (75 de ani), care s-a înțeles mereu foarte bine cu Ben. Și gemenii Max și Emme, de 13 ani, pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony (52 de ani), sunt încântați de noul partener al mamei lor. JLo și Ben au mai format un cuplu între 2002 și 2004. El a recucerit-o recent cu mesaje secrete, spunând că ea este femeia vieții lui. Ben Affleck a fost pozat recent împreună cu fosta soție, Jennifer Garner.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net