Ben Affleck se iubește cu noua fată Bond. Cum au fost surprinși într-o vacanță romantică

image
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani

Ben Affleck oferă surpriza momentului la Hollywood, după ce noua lui relație de iubire a fost dată în vileag de către jurnaliști. Actorul în vârstă de 47 de ani a fost fotografiat sărutându-se cu superba Ana de Armas, pe aeroportul din Cuba, înainte de a se îmbarca într-un avion privat, scrie publicația People.

La trei săptămâni după ce declara că divorțul de Jennifer Garner rămâne regretul vieții lui, Ben Affleck a fost surprins total îndrăgostit și bucurându-se de compania noii sale cuceriri. Este vorba despre o actriță pe val, nimeni alta decât noua fată Bond Ana de Armas, în vârstă de 31 de ani. "Categoric se întâlnesc", a declarat o sursă publicației People, la câteva zile după ce au fost văzuți râzând pe străzile din Havana, Cuba.

image
Ben Affleck și Ana de Armas, la un restaurant din Havana, alături de bucătarul-șefFoto: Instagram / Ana de Armas Updates

Nu a lipsit mut până când rețelele sociale s-au umplut de imagini surprinse de fani, imagini în care cei doi îndrăgostiți apăreau  la cumpărături, la plimbare sau la masă. Vacanța la Havana (n.r. Ana de Armas este originară din Cuba) vine ca o evadare a celor doi după filmările pentru thriller-ul "Deep Water", în care joacă împreună.  

Ana de Armas provine dintr-o familie modestă

Tânăra cubaneză Ana de Armas (31 de ani), noua fată Bond, a fugit din Cuba comunistă să devină vedetă de cinema. Datorită bunicilor, care sunt spanioli, ea a obţinut un paşaport când a împlinit 18 ani şi s-a mutat la Madrid, având în geantă numai 200 de dolari. “Simţeam că vreau mai mult. Am fost mereu ambiţioasă. Desigur, la acea vreme nu ştiam că 200 de dolari nu înseamnă nimic, fiindcă în Cuba însemna mult. Le-am spus părinţilor că mă voi întoarce când voi termina banii. Bineînţeles că acest lucru nu s-a întâmplat. Banii mi s-au terminat într-o săptămână, dar nu m-am întors. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”, a povestit vedeta, care joacă rolul fetei Bond în noul film din seria cu agentul 007. 

image
Ana de Armas va juca în noul film din seria James Bond. Filmul “Bond 25” va ajunge în cinematografe în aprilie 2020

Ana de Armas a mărturisit că provine dintr-o familie modestă. Nu a trăit în lux. A avut în Cuba numai strictul necesar, doar cât să mănânce zilnic şi să se ducă la plajă în unele veri. “Datorită onestităţii părinţilor mei, am ştiut mereu ce pot avea şi ce nu. Eu şi fratele meu ne jucam pe stradă. Nu aveam telefoane sau internet. Nu aveam nici DVD-uri”, a explicat actriţa. Ea mai jucat în “Blade Runner 2049”, unde a făcut un rol remarcabil. Ana a fost născută şi crescută în Cuba. S-a mutat în Spania unde a început cariera de actriţă la 18 ani. În 2014 s-a mutat la Los Angeles şi a început o carieră la Hollywood. Ea va juca în noul film din seria James Bond, în care rolul principal va fi deţinut de Daniel Craig. Filmul “Bond 25” va ajunge în cinematografe în aprilie 2020. 

image
Ben Affleck și Ana de Armas, la un restaurant din Havana, alături de bucătarul-șef

Ben Affleck și Jennifer Garner au trei copii împreună

În 2015, după mai mult de 10 ani de relație, nouă ani de mariaj și trei copii, Ben Affleck și Jennifer Garner (47 de ani) au anunțat că se despart. În 2018, cei doi și-au oficializat divorțul, iar doi ani mai târziu, actorul s-a cofesat în New York Times despre relația cu mama copiilor săi. ”Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț”, a mărturisit Affleck în New York Times.

Citește și:

Adevărul despre tatuajul gigantic al lui Ben Affleck! De ce și l-a făcut

Ben Affleck recunoaște că alcoolul i-a distrus viața. Ce decizie a luat

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
telefon mobil jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
taul mare1 jpg
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg