Ben, ţine-ţi mâinile acasă!

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (53 de ani) şi Ben Affleck (50 de ani) au fugit în Italia în luna de miere, la doar câteva zile după ce au avut petrecerea de nuntă, cu prietenii şi familia, în Statele Unite. Proaspeţii căsătoriţi au fost fotografiaţi în tandreţuri, în sejurul lor romantic din Milano. 

 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg

J.Lo şi Ben o ţin într-o sărbătoare continuă de când s-au căsătorit! Cei doi au fost văzuţi îmbrăţişându-se şi sărutându-se în văzul tuturor, în timp ce erau la cumpărături în luna de miere din Milano, Italia, în urmă cu doar două zile. Îmbrăcată într-un tricou scurt care i-a lăsat la vedere ambdomenul tonifiat, asortat cu nişte pantaloni albi, bijuterii aurii şi o pălărie, Jennifer a fost toată un zâmbet în timpul sesiunii de cumpărături.

Diva și actorul au făcut  multe cumpărături  în Milano
Diva și actorul au făcut multe cumpărături în Milano

Ben a ales o ţinută lejeră formată dintr-o pereche de blugi cu o cămaşă albastră cu nasturi şi ochelari de soare eleganti. Sesiunea de cumpărături a avut succes, deoarece Ben a putut fi văzut cărând o sacoşă mare, cu o achiziţie nouă ascunsă înăuntru.

image

După ce au făcut shopping, bodyguarzii i-au ajutat să facă o evadare rapidă cu ajutorul agenţilor de securitate, întrucât în zonă se strânseseră zeci de fani care îşi doreau să facă poze cu starurile. 

image

S-au cazat la conacul lui George Clooney

Cu două zile înainte, cuplul Bennifer a fost văzut călătorind cu barca, pe Lacul Como. În timpul şederii lor în acea zonă, cuplul a ales să stea la uimitorul conac al prietenului lor, actorul George Clooney, situat în Laglio. Se pare că pentru această escapadă romantică, J.Lo şi Ben şi-au lăsat copiii acasă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Diva, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, are o pereche de gemeni din mariajul cu Marc Anthony, Emme şi Maximilian (14 ani). La rândul său, actorul de la Hollywood, care a strâns o avere de, 150 de milioane de dolari, are trei copii cu Jennifer Garner, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Samuel (10 ani). 

Cuplul s-a plimbat  cu barca pe Lacul Como 
Cuplul s-a plimbat cu barca pe Lacul Como 

Luna de miere are loc la doar câteva zile după petrecerea de nuntă de la moşia lui Ben din Savannah, Georgia, care s-a ţinut pe 20 august -fiind cea de-a doua ceremonie nupţială, după ce s-au căsătorit iniţial în iulie, în Las Vegas.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net