Ben, ţine-ţi mâinile acasă!

Jennifer Lopez (53 de ani) şi Ben Affleck (50 de ani) au fugit în Italia în luna de miere, la doar câteva zile după ce au avut petrecerea de nuntă, cu prietenii şi familia, în Statele Unite. Proaspeţii căsătoriţi au fost fotografiaţi în tandreţuri, în sejurul lor romantic din Milano. 

 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg

J.Lo şi Ben o ţin într-o sărbătoare continuă de când s-au căsătorit! Cei doi au fost văzuţi îmbrăţişându-se şi sărutându-se în văzul tuturor, în timp ce erau la cumpărături în luna de miere din Milano, Italia, în urmă cu doar două zile. Îmbrăcată într-un tricou scurt care i-a lăsat la vedere ambdomenul tonifiat, asortat cu nişte pantaloni albi, bijuterii aurii şi o pălărie, Jennifer a fost toată un zâmbet în timpul sesiunii de cumpărături.

Diva și actorul au făcut  multe cumpărături  în Milano
Diva și actorul au făcut multe cumpărături în Milano

Ben a ales o ţinută lejeră formată dintr-o pereche de blugi cu o cămaşă albastră cu nasturi şi ochelari de soare eleganti. Sesiunea de cumpărături a avut succes, deoarece Ben a putut fi văzut cărând o sacoşă mare, cu o achiziţie nouă ascunsă înăuntru.

image

După ce au făcut shopping, bodyguarzii i-au ajutat să facă o evadare rapidă cu ajutorul agenţilor de securitate, întrucât în zonă se strânseseră zeci de fani care îşi doreau să facă poze cu starurile. 

image

S-au cazat la conacul lui George Clooney

Cu două zile înainte, cuplul Bennifer a fost văzut călătorind cu barca, pe Lacul Como. În timpul şederii lor în acea zonă, cuplul a ales să stea la uimitorul conac al prietenului lor, actorul George Clooney, situat în Laglio. Se pare că pentru această escapadă romantică, J.Lo şi Ben şi-au lăsat copiii acasă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Diva, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, are o pereche de gemeni din mariajul cu Marc Anthony, Emme şi Maximilian (14 ani). La rândul său, actorul de la Hollywood, care a strâns o avere de, 150 de milioane de dolari, are trei copii cu Jennifer Garner, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Samuel (10 ani). 

Cuplul s-a plimbat  cu barca pe Lacul Como 
Cuplul s-a plimbat cu barca pe Lacul Como 

Luna de miere are loc la doar câteva zile după petrecerea de nuntă de la moşia lui Ben din Savannah, Georgia, care s-a ţinut pe 20 august -fiind cea de-a doua ceremonie nupţială, după ce s-au căsătorit iniţial în iulie, în Las Vegas.

image
andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
cub Daniel Onoriu png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png