Betty White, ocolită de producători că „nu era fotogenică“, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă carieră în TV


    Betty a ajuns să se angajeze la radio, „unde nu conta dacă eram fotogenică“ @profimediaclickpentrufemei.ro
Betty a ajuns să se angajeze la radio, „unde nu conta dacă eram fotogenică“ @profimediaclickpentrufemei.ro

Nu ai cum să n-o iubeşti! Este una dintre cele mai longevive şi simpatice actriţe de la Hollywood şi spune că a ajuns la venerabila vârstă de 99 de ani datorită simţului umorului.

O cunoşti din celebrele producţii „Fetele de aur“, „Tu, din nou!“, „Dennis, pericol public 2“ sau „Vrei să te însori cu mine?“ (cu Sandra Bullock şi Ryan Reynolds). Practic, de o generaţie încoace, e bunica perfectă pentru marele ecran şi a reuşit performanţa de a rămâne neschimbată, cu trecerea timpului. Are un simţ al umorului înnăscut şi un râs contagios. Şi e o adevărată surpriză s-o vezi defilând încă în rochie de seară, cu decolteu, pe covorul roşu de la Hollywood. Deşi n-o arată, a bifat incredibila vârstă de 99 de ani şi este nerăbdătoare să-şi celebreze, în ianuarie anul viitor, centenarul. „Lumea este surprinsă că încă merg, darămite că muncesc“, glumeşte cea care, până să dea pandemia, obişnuia să alerge doi kilometri în fiecare dimineaţă! Şi niciodată nu iese din casă necoafată, nerujată ori fără cercei!

Dacă nu ştiai, Betty a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind entertainerul feminin cu cea mai lungă carieră în televiziune, aproape 80 de ani. Are la activ cel puţin 20 de nominalizări şi 7 Premii Emmy pentru rolurile sale din TV.

Citește aici continuarea și află povestea ei fabuloasă.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg