Beyoncé, contract de 100 de milioane de dolari


    Diva, care are împreună cu soțul imesa avere de 1,5 miliarde de dolari
Diva, care are împreună cu soțul imesa avere de 1,5 miliarde de dolari

Cântăreața Beyoncé este pe cale de a da lovitura cu un contract de 100 de milioane de dolari. Diva, care are împreună cu soțul ei, Jay Z, imesa avere de 1,5 miliarde de dolari, devine și mai bogată.

Cântăreața Beyoncé (38 de ani) este în negocieri pentru a semna un contract cu compania Disney pentru trei proiecte importante în urma cărora se va alege cu câștiguri de 100 de milioane de dolari. Între cele trei filme pentru care urmează să colaboreze, se numără și “Black Panther 2”, la care va asigura coloana sonoră. Beyoncé a mai colaborat cu Disney pentru remake-ul filmului ”Regele leu”. Negocierile sunt în curs, dar mai trebuie stabilite numai ultimele detalii.

Beyonce a născut în mare secret gemeni. Când i-a adus pe lume, de fapt, cântăreața Beyonce a născut în mare secret gemeni. Când i-a adus pe lume, de fapt, cântăreața

Cum își răsfață Beyonce fetița! Blue Ivy, într-o rochie de 26.000 de dolari

Cea mai puternică artistă din industria muzicală,

Desemnată de “Forbes” cea mai puternică artistă din industria muzicală, Beyoncé a devenit cunoscută mai ales pentru hit-urile “Haunted”, “Drunk in Love”, “Partition” şi “Blue”. Ea a cunoscut celebritatea cu trio-ul Destiny’s Child şi a vândut peste 118 milioane de discuri din 2002, când a început cariera solo. Cântăreaţa e căsătorită din 2008 cu rapperul american Jay-Z (50 de ani). Ei au împreună trei copii, o fetiță, Blue Ivy, de 8 ani, și gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de 3 ani. Cântăreața Beyoncé este pe cale semna un contract de 100 de milioane de dolari.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub paula seling png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
FotoJet jpg