Beyoncé, gravidă a doua oară?

Ultima actualizare:
Soţul Jay-Z o  răsfaţă mult  pe fiica lor,  Blue Ivy
Soţul Jay-Z o răsfaţă mult pe fiica lor, Blue Ivy

Zvonuri incendiare! Cântăreaţa Beyoncé a fost văzută recent îmbrăcată cu haine care păreau să-i ascundă burta umflată. Din această cauză, toată lumea a început să spună că diva ar fi din nou însărcinată.

Cunoscută mai ales pentru hit-urile “Haunted”, “Drunk in Love”, “Partition” şi “Blue”, Beyoncé  a fost surprinsă recent îmbrăcată într-o salopetă largă, ce lăsa impresia că e gravidă. Mai mult decât atât, se ducea noaptea să-şi ia pizza, ceea ce pe mulţi i-a făcut să creadă că are deja pofte de femeie însărcinată. Diva a mai fost văzută recent luând masa împreună cu soţul ei, Jay Z (45 de ani), la restaurantul Son Of A Gun din West Hollywood. Cu această ocazie, ea ar fi fost îmbrăcată cu o geacă largă, tot pentru a ascunde sarcina.

Nimeni nu a putut însă să confirme dacă artista a băut sau nu a băut alcool în timpul ieşirii în oraş. Cu o zi înainte, cuplul Beyoncé- Jay Z a fost văzut la o aniversare în West Hollywood, iar diva părea evident că ar avea burta proeminentă. Beyoncé are în conturi 560 de milioane de dolari. Soţul ei, Jay Z, rapper, producător de discuri, om de afaceri şi ocazional actor, are o avere de 650 de milioane de dolari. Împreună, deţin peste 1 miliard de dolari şi sunt căsătoriţi din 2008. Cântăreaţa a concertat şi în România în anul 2007.

Are o fetiţă de patru ani

Beyoncé şi Jay Z sunt părinţii unei fetiţe, Blue Ivy, care a împlinit 4 ani în urmă cu 6 zile. Cântăreaţa a născut la 7 ianuarie 2012 la Spitalul Lenox Hill din New York, păzită straşnic de bodyguarzi. La scurt timp au apărut zvonuri că, de fapt, Beyoncé nu a fost însărcinată, iar micuţa ar fi fost născută de o mamă-surogat. Blue Ivy e foarte răsfăţată, are manichiuristă personală, plătită cu 5.000 dolari pe săptămână şi cele mai scumpe hăinuţe şi jucării.


    Soţul Jay-Z o  răsfaţă mult  pe fiica lor,  Blue Ivy
Soţul Jay-Z o răsfaţă mult pe fiica lor, Blue Ivy

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net