Beyonc├ę, pl─âtit─â ca s─â sl─âbeasc─â! Este dependent─â de dulciuri

image
Artista de 38 de ani face reclam─â ├«n costum de baie, de┼či a luat ├«n greutateFoto: instagram

Pentru c─â ├«i plac mult de tot dulciurile, Beyonc├ę, 39 de ani, a ajuns s─â fie pl─âtit─â ca s─â sl─âbeasc─â. C├ónt─ârea┼úa s-a cam ├«ngr─â┼čat c├óteva kilograme pe perioada izol─ârii la domiciliu impuse de pandemie.

┬áDe aceea a semnat recent un contract cu o companie care vinde diferite programe de sport, Peloton, pentru a se apuca serios de sport. Ea are o avere de 400 de milioane de dolari, iar so┼úul ei are un miliard de dolari ├«n conturi. De┼či nu a men┼úionat care este suma care ÔÇŁo scoate din zona de confortÔÇŁ, Beyonc├ę a men┼úionat c─â va promova aplica┼úii pentru telefoanele inteligente precum Bike, Bike+ ┼či Tread+.

Artista a declarat c─â este abonat─â la Peloton de mai mult timp ┼či vrea ca ÔÇŁdin colaborarea cu aceast─â companie s─â ├«i ajute pe studen┼úii de culoare care ├«nva┼ú─â ├«n colegiile ┼či universit─â┼úile americaneÔÇŁ. Beyonc├ę are o ├«n─âl┼úime de 1,70 metri ┼či a avut probleme cu greutatea dup─â ce i-a adus pe lume pe Blue Ivy, 8 ani, Rumi ┼či Sir, de 3 ani.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg