Beyonce și Jay-Z au lansat primul album în colaborare. Anunțul a fost făcut la finalul unui concert

Ultima actualizare:

    Beyonce și Jay-z au lansat împreună primul album intitulat «Eveything is Love»foto: Hepta
Beyonce și Jay-z au lansat împreună primul album intitulat «Eveything is Love»foto: Hepta

Beyonce și Jay-Z au anunțat recent că au lansat un album în colaborare. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, iar anunțul a fost făcut la finalul unui concert la Londra. „Everything is love” se intitulează primul lor album pe care l-au conceput și interpretat împreună.

Beyonce și Jay-Z au lansat deja primul videoclip al unei piese de pe materialul discografic, acesta a fost filmat în muzeul Luvru din Paris. Albumul poate simboliza chiar legătura pe care o au în prezent în căsnicie, indiferent că în trecut au avut parte de probleme, ca în multe alte cupluri mondene, dispute despre care au vorbit în albumele precedente. Jay-Z mărturisea anul trecut că vor colabora la un proiect pe care îl considera la momentul respectiv „aproape ca o ședință de terapie de cuplu”, conform a1.ro.

Primul videoclip lansat în urmă cu doar câteva ore a fost filmat în muzeul Luvru, iar în prim-plan a fost chiar Mona Lisa. Printre alte opere celebre s-a evidențiat și Venus din Milo, dar și alte creații reprezentative cadrului creat de Beyonce și Jay-Z pentru videoclip. 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net