Beyonce şi Jay-Z, cu mască şi în avionul privat. Au fost însoțiți de copii și de o armată de bone

Ultima actualizare:
Jay-Z s-a mascat şi el,  dar Sir a refuzat să  îşi pună ”botniţă”  la coborârea din avion
Jay-Z s-a mascat şi el, dar Sir a refuzat să îşi pună ”botniţă” la coborârea din avion

Cuplul de un miliard de dolari, Beyonce (38 de ani) şi soţul ei, Jay-Z (50 de ani), au aterizat vineri pe aeroportul East Hamptons, din New York. Însoţiţi de o armată de bone, asistenţi personali, bodyguarzi şi alţi angajaţi care nu aveau mască, starurile şi-au luat toate măsurile de precauţie.

Cu virusurile nu e de glumă! Jay-Z şi Beyonce ştiu cel mai bine, având în vedere că inconştienţa multora a făcut ca bilanţul celor patru luni de COVID-19 să facă peste 122.000 de victime în SUA. Criza produsă de noul coronavirus i-a prins pe Beyonce şi pe Jay-Z la vila lor din Los Angeles, pe care au cumpărat-o în urmă cu şase ani pentru că era căminul ideal pentru Blue Ivy (8 ani). Au stat cuminţi în izolare fiind serviţi de o armată de angajaţi şi bonele gemenilor Rumi şi Sir, ambii de trei anişori. Odată cu relaxarea restricţiilor privind răspândirea virusului, ei s-au suit în avionul privat şi au revenit la conacul lor din Hampton, New York. Vineri au fost surprinşi aterizând pe aeroportul East Hampton din Long Island.


    Jay-Z s-a mascat şi el,  dar Sir a refuzat să  îşi pună ”botniţă”  la coborârea din avion
Jay-Z s-a mascat şi el, dar Sir a refuzat să îşi pună ”botniţă” la coborârea din avion

Îmbrăcaţi în Adidas, Puma şi cu o şapcă La Dodgers pe cap, starurile au fost printre singurele persoane din avion care au purtat mască la debarcare. Cântăreaţa care a dat lovitura recent cu piese ”Drunk in Love” a coborât ţinând-o în braţe pe Rumi, în timp ce Jay-Z, a coborât cu Sir. Implicaţi activ în manifestaţiile legate de uciderea lui George Floyd, Beyonce şi Jay-Z s-au trezit daţi în judecată de cântăreaţa Lenora Antoinette Stines, a cărei voce apare la începutul cântecului Black Effect de pe albumul de familie intitulat ”Everything is Love”. Stines a fost deranjată de faptul că albumul îi are ca autori pe cei doi soţi Carter şi e foarte supărată că numele ei nu a fost menţionat pe copertă. Jay-Z şi Beyonce speră să ajungă la o înţelegere cu Stines şi să evite procesul, care le poate da peste cap planurile de promovare a albumului.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net