Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea


    Bianca Drăguşanu şi Andrei Cristea
Bianca Drăguşanu şi Andrei Cristea

Asistenta lui Capatos, Bianca Drăguşanu a anunţat în exclusivitate, la emisiunea „Un show păcătos" că s-a despărţit definitiv de fotbalistul Adrian Cristea.

"Am vorbit cu Adrian în urmă cu 20 de minute şi mi-a spus că mă iubeşte, dar eu nu mai vreau să continuăm relaţia asta. Este decizia mea. Nu este exact ceea ce-mi doresc eu. A existat o problemă de comunicare între noi. Cel mai bine ar fi să fiu singură, să-mi văd de carieră. Nu-mi dorec un bărbat lângă mine acum", a spus Bianca, recunoscând că sportivul are totuşi multe calităţi.

"Eu în sufletul meu am ştiut că nu va mai fi o relaţie între noi de când a plecat la Cluj. El a insistat că trebuie să luptăm pentru relaţie. Am încercat, dar 100% nu mai vreau o relaţie cu Adrian", a adăugat asistenta lui Capatos, care nu a respins ipoteza unei împăcări cu Cătălin Botezatu.

Ba mai mult decât atât, a alimentat speculaţiile lui Stoian, care i-a amintit că recent îi spusese ca se va mărita cu Botezatu.

Cine ştie, nu se ştie niciodată, nu?”, a declarat Bianca în emisiune.

Până şi mama Biancăi a fost de părere că e foarte probabil să aibă o nuntă în familie cât de curând.

Poate se vor împăca, dar nu e exclusă nici nunta anul ăsta. Şi dacă divorţează mai târziu, ce? Aşa-i modern acum, nu?”, a spus râzând mama Biancăi.

Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

Lavinia a trecut peste certurile cu Bianca şi a iertat-o pentru că a pus-o în nişte situaţii penibile prin apariţia filmuleţelor în care era goală.

Păi dacă nu mă împăcam cu ea, nu mă chema la nuntă. Mi-a zis că se mărită şi că vrea să-i fiu domnişoară de onoare”, a spus, veselă, Lavinia.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg