Blake Lively, incident rușinos pe covorul roșu. Ce s-a văzut după ce vântul i-a suflat rochia

Ultima actualizare:

Blake Lively a avut un accident vestimentar chiar pe covorul roșu, iar celor prezenți nu le-a venit să creadă ochilor când actrița s-a etalat astfel. 

img (3) jpg

După ce a apărut într-o ținută de-a dreptul fabuloasă, alături de sora ei Robyn, în timpul Săptămânii Modei de la New York din 15 februarie, Blake Lively a întors toate privirile în timpul avanpremierei filmului „The Adam Project”. 

Blake Lively a apărut la brațul soțului ei, actorul, Ryan Reynolds, care este capul de afiș al acestei noi producții Netflix, disponibilă din 11 martie pe platformă.

Aseară, la premiera din New York a noii drame științifico-fantastice a soțului Ryan Reynolds, ,,The Adam Project", actrița Blake Lively a sosit într-o vestimentație cu totul neașteptată. Frumoasa vedetă a avut parte și de un moment stânjenitor din cauza rochiei cu despicătura riscantă pe picior, care a lăsat la vedere timp de câteva momente bune lengeria intimă de culoare roz a actriței. 

Incidentul a avut loc chiar pe covorul roșu, iar o simplă adiere de vând a ridicat ușor materialul subțire al rochiei lui Blake Lively, scoțând la iveală lengeria intimă, fapt ce i-a lăsat pe toți mască. Momentul a fost imotalizat de fotografii prezenți la eveniment. 

Blake Lively a avut o ținută din arhiva celebrei case de modă Versace, o rochie curcubeu din colecția de primăvară 2019, una dintre cele mai festive vestimentații de la acea vreme.

Actrița cu părul lung și blond a arătat etraordinar în rochia din nuanțe pastelate, lavandă, roz și bleu cu un picior dezgolit, aspectul ei a fost o interpretare romantică a caracterului sexy al casei Versace.

Blake Lively și Ryan Reynolds vor dona 1 milion de dolari pentru Ucraina

Blake Lively, Ryan Reynolds au anunțat că vor dona 1 milion de dolari în donații pentru refugiații ucraineni.

Blake Lively și Ryan Reynolds își acordă sprijinul financiar în numele Națiunilor Unite pentru cetățenii ucrainieni care fug din calea războiului, promițând să egaleze fiecare donație cu până la 1 milion de dolari pentru refugiați.

Reynolds a anunțat planul de donație al cuplului pe Twitter, scriind:

În 48 de ore, nenumărați ucraineni au fost forțați să-și părăsească casele în țările vecine. Au nevoie de protecție. Când donați, o vom egala cu până la 1.000.000 USD, creând sprijinul dublu.”

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net