Blestemul lui Kylie Minogue. 8 relații, dar niciun mariaj

Ultima actualizare:

    Cântăreaţa de 48 de ani  visa să se mărite anul  ăsta, dar destinul a fost  crud cu ea din nou
Cântăreaţa de 48 de ani visa să se mărite anul ăsta, dar destinul a fost crud cu ea din nou

Nu are noroc în dragoste! Cântăreaţa australiană Kylie Minogue s-a despărţit recent de al optulea iubit al ei, despre care credea mai mult ca oricând că îi va fi soţ. Vedeta nu a fost căsătorită niciodată.

Al doilea single al ei, “I Should Be So Lucky” (Ar trebui să fiu aşa de norocoasă”), a făcut furori în întreaga lume şi s-ar fi crezut că, într-adevăr, Kylie Minogue (48 de ani) este născută să reuşească în viaţă pe toate planurile. Numai că, dacă norocul i-a surâs din plin în muzică, vedeta parcă a fost blestemată în dragoste.Ultimul iubit, actorul Joshua Sasse, de 29 de ani, a dezamăgit-o mai mult decât toţi ceilalţi. După ce anul trecut Kylie a anunţat cu surle şi trâmbiţe că se va mărita cu iubitul mult mai tânăr, recent i-a dat papucii pentru că el nu urmărea altceva decât averea ei de 75 de milioane$ şi faimă. Sasse nu a făcut altceva decât să o jumulească mereu de bani ca să trăiască pe picior mare. Ba chiar i-a dat 10.000 $ ca să-şi facă transplant de păr. Ei s-au cuplat în noiembrie 2015, s-au logodit în februarie 2016 şi s-au despărţit în februarie 2017.

Fotomodelul Andres Velencoso (38 de ani), care i-a fost iubit între 2008-2013, nu a supărat-o. S-au despărţit amical din cauza programului lor prea încărcat şi diferit. Nu a avut noroc nici cu actorul Olivier Martinez (51 de ani), deşi el a susţinut-o în timp ce ea s-a luptat cu cancerul la sân.În 2005, Kylie s-a operat şi Martinez i-a fost mereu alături până ce a învins cumplita boală. S-au iubit din 2003 până în 2007, când el a lăsat-o pentru Halle Berry. Între 1995-1996, Kylie a făcut o pasiune pentru Nick Cave (59 de ani), în timp ce cântau în duet. Însă nu a ieşit nimic nici cu el, cum nu a ieşit nici cu Jean-Claude Van Damme (56 de ani), cu care s-a cuplat când jucau împreună într-un film în 1994. În 1993, s-a visat prinţesă, reuşind să-l seducă pe prinţul Albert de Monaco (58 de ani). Însă acesta nu s-a decis s-o ia de soţie, deşi era fascinat de fundul ei. Scurta relaţie cu rockerul Lenny Kravitz (52 de ani), din 1991, s-a dovedit de asemenea un eşec.Prima relaţie a lui Kylie, cu actorul şi cântăreţul Jason Donovan (48 de ani), nu a rezistat decât din 1984 până în 1989. A rămas doar ca amintire duetul lor de succes internaţional „Especially for You”. Se spune că frumoasa australiancă nu a întâlnit niciodată marea dragoste. Bărbatul care ar fi contat într-adevăr pentru ea ar fi fost liderul INXS, Michael Hutchence, care s-a sinucis în 1997.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net