Blonda de la Drept e o amintire. Cum arată Reese Witherspoon la 42 de ani

image
Reese Witherspoon, atentă la ținută chiar și la jogging

Mamă, actriță, producătoare și antreprenoare, Reese Witherspoon (42 de ani) are grijă să-și facă timp și pentru ea după o săptămână aglomerată. Duminică, 13 ianuarie, Reese a fost surprinsă la o tură de alergare în Santa Monica, însoțită de cei doi câini ai familiei.

Timpul n-a fost prea blând cu actrița care a devenit celebră cu seria de lungmetraje Blonda de la Drept. De la primul film din serie, lansat în 2001, viața lui Reese Witherspoon s-a schimbat foarte mult. Actrița a divorțat de primul ei soț, Ryan Phillippe, cu care are doi copii, s-a căsătorit cu Jim Toth și a devenit mamă pentru a treia oară.

Protagonista serialului Marile minciuni nevinovate, produs de HBO, a reușit să-și păstreze silueta adolescentină, însă timpul a lăsat urme pe chipul său, iar fără machiaj Reese este greu de recunoscut pe stradă.

image
Reese Witherspoon a fost însoțită la alergat de cei doi câini ai familiei, un bulldog francez și un labrador

Duminică, Reese a ieșit la o sesiune de jogging împreună cu cei doi câini ai familiei, buldogul francez Pepper și labradorul Hank, iar paparazzii nu au ratat momentul.

image
Reese Witherspoon a fost însoțită la alergat de cei doi câini ai familiei, un bulldog francez și un labradorfoto: Profimedia

Reese s-a echipat adecvat, cu bluză și colanți de la Under Armour, pantofi de sport roșii, șapcă neagră și ochelari de soare cu lentile mov. Cu alte cuvinte, o apariție foarte stilată, care ar fi făcut-o mândră pe avocata pe care Reease a interpetat-o în Blonda de la Drept. În 2020 vom avea șansa s-o revedem pe Reese în Blonda de la Drept 3, programat să aibă premiera chiar de Sfântul Valentin, la 14 februarie.

FotoJet jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Anamaria Prodan jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
recruti rusi bataie foto captura video nexta twitter
accident triciclu izbiceni olt jpeg
image
image
image
image
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg