Bomba asta sexy de la Hollywood a păţit ceva îngrozitor! Fanii sunt şocaţi


    Adea Shabani, 25 de ani, avea origini macedonenefoto Facebook
Adea Shabani, 25 de ani, avea origini macedonenefoto Facebook

Tragedie în cetatea filmului! Frumoasa actriţă Adea Shabani, de 25 de ani, care a fost dată dispărută la 23 februarie, a fost găsită. Trupul ei neînsufleţit a fost îngropat la 645 de kilometri distanţă de casa ei. Principalul suspect al crimei este chiar iubitul actriţei, Christopher Spotz, de 33 de ani, de meserie actor.

Timp de aproape o lună detectivii din Los Angeles au scotocit fiecare colţişor al metropolei şi au împânzit cu afişe o arie de 100 de kilometri în speranţa că o vor găsi pe Adea. Actriţa de 25 de ani care a jucat în „Al or Nothing” (2017) s-a născut în Macedonia şi locuia de câteva luni bune împreună cu iubitul ei, actorul Chris Spotz într-un apartament din zona Hollywood. Ea a dispărut de la domiciliu la 23 februarie. O cameră de supraveghere a clădirii a surprins ultimele secvenţe cu ea în viaţă. Pe înregistrare se vede clar că Adea pleacă de acasă cu iubitul şi trage după ea un bagaj voluminos. Din acel moment nu s-a mai ştiut nimic de ea.


    Shabani a debutat la Hollywood abia anul trecut şi avea tot viitorul în faţăfoto Facebook
Shabani a debutat la Hollywood abia anul trecut şi avea tot viitorul în faţăfoto Facebook

Trupul neînsufleţit a fost descoperit într-o zonă împădurită din nordul Californiei, îngropat la suprafaţă. Detectivii au avut nevoie de probe ADN pentru a confirma că trupul îi aparţie frumoasei macedonence, din cauză că acesta se afla într-o stare avansată de putrefacţie. Criminalul a ademenit-o în Munţii Sierra din Colorado şi în apropiere de Spenceville Wildlife, într-o rezervaţie naturală aflată la 40 km de Sacramento, şi-a dus la îndeplinire fapta abominabilă. Căpitanul William P. Hayes din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles a declarat că legiştii sunt aproape convinşi că trupul îi aparţine Adei Shabani. Chris Spotz era logodit cu o altă femeie şi avea o aventură de câteva luni cu Shabani, care se îndrăgostise de el. Sportz le-a declarat poliţiştilor că a scos-o la o cafea în Hollywood pe Adea şi că apoi au plecat către casa tatălui lui din Sacramento. Pe drum însă cei doi s-au certat şi Adea a coborât din maşină în Santa Clarita, un oraş aflat la doar 40 km de casa ei. Din acel moment Spotz susţine că nu mai ştie nimic de ea. Shabani şi-a făcut studiile la Universitatea Americană din Paris şi după terminarea acestora s-a mutat la Hollywood visând la o carieră de actriţă. După rolul din „All or Nothing” (2017) Adea avea şanse mari să fie cooptată în producţii mai importante la Hollywood, fiindcă participa la toate audiţiile organizate în cetatea filmului. La 22 martie, Chris Spotz a fost oprit de o patrulă de poliţie în San Bernardino. El mergea împreună cu logodnica lui spre Fort Morgan, Colorado, aflându-se la volanul camionetei lui Toyota Tacoma.


    Principalul suspect, actorul Christopher Spotz, de 33 de ani, s-a sinucis la 22 martie când a fost oprit de poliţie în traficfoto Instagram
Principalul suspect, actorul Christopher Spotz, de 33 de ani, s-a sinucis la 22 martie când a fost oprit de poliţie în traficfoto Instagram

Înainte de a intra pe autostradă, patrula de poliţie l-a somat să oprească şi actorul de 33 de ani a reacţionat şocant: şi-a tras în glonţ în inimă, decedând pe loc sub privirile îngrozite ale logodnicei sale. Investigaţia privind moartea Adei Shabani îşi continuă cursul, principalul suspect fiind fostul ei iubit, care s-a sinucis între timp.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg