Bombă! Gérard Depardieu a terminat cu alcoolul!

Ultima actualizare:

    Starul ajunsese să bea 14 sticle de vin pe zifoto: Hepta
Starul ajunsese să bea 14 sticle de vin pe zifoto: Hepta

S-a dus vremea 14 sticle de vin pe zi! Actorul francez Gérard Depardieu a renunţat la alcool. Recent, cu prilejul unei vizite la Paris, pentru a oferi autografe pe cartea sa, starul nu a băut decât apă minerală.

“Gérard Depardieu (67 de ani) a încetat să mai bea. Cel puţin provizoriu, Se simte o privire înspăimântată în privirea sa. Dar ar putea să fie numai teama de necunoscut”, a spus o sursă apropiată pentru revista “Voici”. Gérard Depardieu ajunsese să fie dependent de alcool, de câţiva ani. Laureat al premiului Globul de Aur şi nominalizat la Oscar, starului îi plăcea să tragă la măsea, vin sau tărie. El s-a făcut de râs în mai multe rânduri din această cauză. Beat mort, starul a făcut pipi într-un avion de faţă cu toţi pasagerii în august 2011. Actorul cu o avere de 200 de milioane de dolari risca să moară prematur din cauza dependenţei de alcool. De aceea a decis să urmeze sfatul medicilor de a renunţa la beţii.

E în pericol din cauza grăsimii

Gérard Depardieu este în mare pericol şi pentru că este foarte gras. Fără haine, arată ca Obélix, faimosul gal pe care l-a interpretat în filmul “Asterix şi Obélix”. De aceea, evită locurile de vacanţă foarte aglomerate şi preferă să meargă doar pe plaje izolate Foarte zgârcit, Gérard Depardieu nu obişnuieşte să-şi cumpere iahturi de lux sau să închirieze o astfel de ambarcaţiune cu sute de mii de dolari pe săptămână, cum fac alte vedete. Actorul preferă să stea retras împreună cu iubita lui, Clémentine Igou, de 37 de ani. Depardieu are o relaţie discretă cu aceasta de aproape zece ani. Absolventă a Universităţii Harvard, ea preferă să rămână mereu în umbra actorului. Depardieu a fost căsătorit cu Élisabeth Guignot, între 1971-1996, şi a mai avut relaţii discrete cu Karine Sylla, Carole Bouquet şi Hélène Bizot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net