Bombă! John Travolta s-a dat la Richard Gere

Ultima actualizare:

    Travolta este pe cale  să-şi compromită  cariera şi să-şi  piardă familia
Travolta este pe cale să-şi compromită cariera şi să-şi piardă familia

Dezvăluiri incendiare! Potrivit "National Enquirer", John Travolta a făcut sex sau doar a dorit să se culce cu Richard Gere şi Jeff Conway (partenerul său din filmul "Grease", decedat în 2011, la 60 de ani).

Scandalul sexual în care e implicat John Travolta (58 de ani) ia amploare. Publicaţia americană aduce argumente care arată că starul a avut o relaţie aparte cu Richard Gere.

Atracţia lui Travolta pentru Gere şi faptul că acesta nu i-a respins avansurile amoroase sunt dovedite prin faptul că primul l-a sprijinit decisiv pe cel de-al doilea.

Practic, Richard Gere îi datorează cariera lui John Travolta, care a renunţat la roluri importante în "Zile în paradis" (1978), "American Gigolo" (1980), "Ofiţer şi gentleman" (1982) şi "Chicago" (2002) în favoarea lui.

De 21 de ani, Travolta duce o viaţă dublă. Pe de o parte pozează drept soţ şi tată exemplar, alături de Kelly Preston şi cei doi copii ai lor, Ella (12 ani) şi Benjamin (2 ani), pe de alta se iubeşte cu bărbaţi. "Este foarte experimentat şi sărută foarte bine", a mărturisit un al cincilea bărbat care susţine că a făcut sex cu Travolta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net