Bombă! Kanye West s-a cuplat cu Irina Shayk. Rapper-ul e în divorț de Kim Kardashian

Ultima actualizare:

    Kanye West se iubește în secret cu Irina Shayk, potrivit ultimelor zvonurifoto: GettyImages
Kanye West se iubește în secret cu Irina Shayk, potrivit ultimelor zvonurifoto: GettyImages

Mare surpriză! Kanye West se iubește în secret cu Irina Shayk, potrivit ultimelor zvonuri. Fanii au fost șocați când au aflat de posibila lor relație, potrivit ziarului ”The Sun”. Rapperul este în plin proces de divorț, iar fotomodelul nu a mai avea o relație stabilă de doi ani

Rapperul Kanye West, de 43 de ani, s-a cuplat cu fosta iubită a lui Bradley Cooper, fotomodelul rus Irina Shayk (35 de ani), susțin surse citate de ziarul britanic The Sun. Întrebată de jurnaliști ce părere are despre relație, fosta soție a lui Kanye, vedeta de televiziune Kim Kardashian, de 40 de ani, a spus că nu este deranjată, având în vedere că se află în plin proces de divorț. Ba chiar ea a pus la îndoială aceste zvonuri. Crede că cineva le-a lansat cu ocazia aniversării nunții lor pentru a atrage atenția, a spus o sursă apropiată de vedeta americană de televiziune.


    Kim Kardashian, 40 de ani, şi Kanye West, 43 de ani, sunt căsătoriţi din 2014Foto: Profimedia
Kim Kardashian, 40 de ani, şi Kanye West, 43 de ani, sunt căsătoriţi din 2014Foto: Profimedia

Kanye și Kim s-au căsătorit la 24 mai 2014, la Florența, în Italia, într-o ceremonie extravagantă, și au patru copii împreună, North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, în vârstă de doi ani. Kim a anunțat că a dat divorț de rapper, în februarie, acest an, după ce acesta a avut manifestări ciudate din cauza tulburării bipolare de care suferă. Site-ul DeuxMoi din SUA a fost primul care a lansat zvonul că Irina Shayk ar avea o relație secretă cu Kanye West.

Kanye West și Irina Shayk au legături strânse din 2010

O legătură între cei doi datează din 2010, când rusoaica a apărut în videoclipul cântecului lui, ”Power”. De asemenea, Irina a defilat la Paris la prezentarea colecției de toamnă-iarnă a lui Kanye, cu prilejul Săptămânei Modei din 2012. Mai recent, Irina a purtat un tricou de 200 de dolari, creat de Kanye împreună cu casa de modă Balenciaga, în timp ce se plimba cu fiica ei, Lea, de 4 ani, pe care o are din relația cu Bradley Cooper (45 de ani). Irina s-a despărțit de Bradley în iunie 2010 după o relație de patru ani. Păstrează legătura cu el pentru fetița lor, a căror custodie o impart. Kanye West are o avere de 6,6 miliarde de dolari, iar Irina Shayk are în conturi 25 de milioane de dolari.

Citește și:

Bradley Cooper iubeşte din nou după despărţirea de Irina Shayk? O actriţă cu 14 ani mai mică i-a furat inima

Kim Kardashian şi Kanye West, divorţ de 2,2 miliarde $ din cauza unui concediu

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net