Bomba sexy din "Baywatch" se dă cu nămol românesc - EXCLUSIV


    Actriţa Erika Eleniak va sosi joi la Bucureşti şi va fi răsfăţată la un hotel de cinci stele
Actriţa Erika Eleniak va sosi joi la Bucureşti şi va fi răsfăţată la un hotel de cinci stele

Mulţi bărbaţi au suspinat după ea în anii 2000, când la televizor se difuza celebrul serial “Baywatch”. La concurenţă cu Pamela Anderson, Erika Eleniak ne-a rămas pe retină în celebrul costum de baie roşu, iar mâine o vom vedea pe viu, la Bucureşti.

Un program încărcat o aşteaptă pe Erika Eleniak (45 de ani) în cele patru zile pe care le va petrece în România. Frumoasa actriţă, care a interpretat-o pe Shauni McClain în “Baywatch” (1989-2001), va ateriza mâine la Bucureşti, iar vineri va pleca la Mamaia, unde va participa la “Celebrity party” de pe plaja Le Gaga.


    Va juriza
Va juriza

Blonda, născută în Los Angeles, va fi cazată joi la un hotel de cinci stele din Capitală, “Premier Palace”, unde va fi răsfăţată mai ceva ca în Thailanda. “Erika Eleniak va avea acces gratuit la piscină, hidropiscină şi thermarium. Aici va beneficia de saună finlandeză, biosaună, baie cu aburi, frigidarium (încăpere în care se află piscine cu apă rece), duşuri emoţionale (duşuri cu presiuni, temperaturi şi arome alternante)”, au declarat pentru Click! reprezentanţii hotelului.

Aşa arată piscina în care se va relaxa Erika Eleniak
Aşa arată piscina în care se va relaxa Erika Eleniak

Pe lângă acest răsfăţ, vedeta îşi va putea aplica pe corp şi celebrul nămol de la Techirghiol, plin de proprietăţi terapeutice. “Actriţa se va putea răsfăţa cu terapii de împachetare cu nămol de Techirghiol, precum şi cu ritualuri de înfrumuseţare  cu produsele româneşti Gerovital”, ne-au mai spus gazdele blondinei.

Va juriza "Miss Baywatch" la Mamaia
Va juriza "Miss Baywatch" la Mamaia

Joi, Erika va gusta şi preparate româneşti la un restaurant din Capitală. Vineri e aşteptată la “Celebrity party” de pe plaja Le Gaga din Mamaia, unde va juriza concursul “Miss Baywatch”. Sâmbătă seară, actriţa va participa la o cină festivă la restaurantul Fattoria din Mamaia.

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png